דרוש מידע אבטלה

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שחתם לאחרונה אבטלה?
האם צריך לקבוע תור כדי לחתום אבטלה, או שפשוט מגיעים וחותמים במקום בלי תור?

• הוסף לסימניות
זה הגיוני שהלשכה פתוחה רק פעמיים בשבוע?

את הרישום הראשוני ניתן לעשות דרך אתר שירות התעסוקה
ולאחמ''כ נקבע לך יום ההתיצבות
זה פעם בשבוע (בדרך כלל) ביום קבוע
מומלץ לעשות כבר את הרישום הראשוני כי מקבלים את התשלומים רק מיום הרישום ואילך

• הוסף לסימניות
את הרישום הראשוני ניתן לעשות דרך אתר שירות התעסוקה
ולאחמ''כ נקבע לך יום ההתיצבות
זה פעם בשבוע (בדרך כלל) ביום קבוע
מומלץ לעשות כבר את הרישום הראשוני כי מקבלים את התשלומים רק מיום הרישום ואילך
אני מנסה להרשם, וצריך לבחור מוסד לימודי.
ואין שם אפשרות לכתוב סמינר, רק מכללות וכדומה.
מנה עלי לעשות?

• הוסף לסימניות
זה שדה חובה? (רק מה שמסומן * יש חובה למלא)

• הוסף לסימניות
אני מנסה להרשם, וצריך לבחור מוסד לימודי
כן. הסתדרתי, יש אפשרות "אחר".
היית שם ממש לאחרונה?
כי באתר אחד אני רואה שפתוח רק בימים שני ורביעי, ובאתר אחר ראשון - רביעי
ולא יודעת מה הנכון.
לא הייתי לא בבני ברק ולא בירושלים

• הוסף לסימניות
כשממלאים תביעה לאבטלה, האם אני צריכה לדווח על כל מעסיק שעבדתי אצלו, גם אם עבדתי רק חודש אחד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה