אביב הגיע!

• הוסף לסימניות
חברה שאוהבים ונהנים להצטלם.. כייף נכון?!

• הוסף לסימניות
רותי, מאלף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
וואו
התחיל לזרום לי האביב בעורקים

• הוסף לסימניות
מהמם! התמונה האמצעית מדהימה. אם את מרשה לי - הייתי עורכת טיפה אחרת את התמונה הזו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1255210:
מהמם! התמונה האמצעית מדהימה. אם את מרשה לי - הייתי עורכת טיפה אחרת את התמונה הזו

הייתי שמחה להצעת עריכה.
והסבר על השלבים.. (אם יש לך כח בקצרה)
תודה

• הוסף לסימניות
מה שהפריע לי קצת בתמונה שהרקע כהה והפנים לא מספיק מוארות. ע"י מסכה הבהרתי את רק את הרקע.
וע"י משחק בלבלס (עם האפור) +מסכה רק על הפנים הבהרתי קצת את הצללים בפנים
אח"כ קונטרס ממש עדין על הפנים - כי הלבלס מוריד גם קונטרס
וזהו
תנסי על הקובץ המקורי, מאוד קשה להגיע לרמה מדוייקת עם מכווץ זה רק להמחשה
צפה בקובץ המצורף 193459

• הוסף לסימניות
תודה וכן על ההסבר.
המסך שלי בבית מציג לי תמיד הכל סופר מואר.
עכשיו אני על מחשב אחר ורואה את השינוי.

• הוסף לסימניות
סתם מעניין...
אם אין הערות זה אומר שהתמונות "עוברות" את הביקורת?
או סתם סתמיות וחסרות עניין שלא שוות את זה?
אני באמת שואלת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1256924:
סתם מעניין...
אם אין הערות זה אומר שהתמונות "עוברות" את הביקורת?
או סתם סתמיות וחסרות עניין שלא שוות את זה?
אני באמת שואלת.

תראי רותי,
חסרים פה פפיונים ומלמלות :p

אני אהבתי שהטבעיות והחיות של הילדים עוברת בצילום-שזה מאד חשוב
מרגישים את האביב!
(את הצבעים פחות אהבתי)

כל הכבוד,
עלי והצליחי!!

• הוסף לסימניות
תמונות יפות!
הראשונה מקסימה - אהבתי איך שהצמה מתנופפת לה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה