אביב הגיע.......

• הוסף לסימניות
החלטתי לשתף אתכם.....:):)
חוו"ד תתקבל בשמחה;)

• הוסף לסימניות
תמונות חמודות...

אביב , פריחה, איזה מרגש

חגיגה לצלמות!

• הוסף לסימניות
הראשונה מתוקה,
השניה עברה קרופ אבל הייתי עושה קרופ נוסף, תמונת רוחב עם מיקום העיניים בשלישים
או אפילו תמונת אורך עם מיקום העיניים כנ"ל אם את רוצה שיראו שהוא מחזיק את הפרח

• הוסף לסימניות
פריחה יפה וצבעוניות נעימה
1. בתמונה הראשונה מציק לי צורת החיתוך שהיא לא נכונה לעין
החיתוך צריך להיות רוחבי וכך מתקבל קומפוזיציה טובה ולא סתם הרבה ספפיס למעלה בלי פורפורציה לאופייקט
2. בתמונה השנייה גם כן תחתכי את כל החלק השרוף למעלה וכך יתקבלת פורפורציה נכונה לתמונה + רקע מושלם
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
החיתוך צריך להיות רוחבי וכך מתקבל קומפוזיציה טובה ולא סתם הרבה ספפיס למעלה בלי פורפורציה לאופייקט
2. בתמונה השנייה גם כן תחתכי את כל החלק השרוף למעלה וכך יתקבלת פורפורציה נכונה לתמונה + רקע מושלם
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1569557:
הרבה הצלחה

תודה, את מתכוונת שהתמונה הראשונה הייתה צריכה להתבצע בצורה רוחבית??

• הוסף לסימניות
כן
או לחילופין אחרי מעשה תקרפי שיהיה תמונה רוחבית

• הוסף לסימניות
התמונות נחמדות אבל הקומפוזיציות....

החיתוכים והמיקום של הילד בתמונה מציק

• הוסף לסימניות
נחמי, מהמם.

צילום ממש מושלם.

הצבעוניות של האביב עושה לי רק טוב.

תענוג לראות תמונות כאלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי 1234;1569593:
נחמי, מהמם.

צילום ממש מושלם.

הצבעוניות של האביב עושה לי רק טוב.

תענוג לראות תמונות כאלה

תודה רחלי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה