- הוסף לסימניות
יש ברוב החנויות גם בגדים דקים וארוכים, אבל לרוב זה יהיה 2-3 בגדים בקולקציה.
סליחה על הסטיה מהנושא..אני גם לא מלבישה. בייביגרו כי משתמשת במנשא ולא מומלץ רגליות.
ג'וק שליסליחה על הסטיה מהנושא..
אשמ לשמוע למה?
מעניין. אני הייתי שם ולא ראיתי כלוםהייתי בקידישיק
יש שם מגוון דק וארוך מושלמים!
גם בעיני זה פיג'מהג'וק שלי
אני אוחזת שזה הרבה יותר לבוש יותר יפה וחתיך
אוברול מבחינתי זה כמו פיג'מה (בלי להעליב אף אחת, כן זה ג'וק שלי)
הם באמצע לארגן סחורה על המדפיםמעניין. אני הייתי שם ולא ראיתי כלום
ראית גם שבתי? אולי לא הגיע לסניף שהייתי בו...
לא מאפשר לשמור על מנח פיזיולוגי כמו שצריך@Tehilla Adler
אשמח לשמוע מה הבעיה בשילוב של בייביגרו ומנשא.
בטוחה?לא מאפשר לשמור על מנח פיזיולוגי כמו שצריך
יכול לגרום לעצירת דם במקרים מסוימים
לגמרי,יש בקיווי דברים מהממים
2 חלקים שבתי סריג ממש דק
זה מה שיועצת מנשאים אמרה לי וקראתי את זה בהרבה מקומות.בטוחה?
גם אם הבגד מספיק גדול?
כן גם אני יודעת ככה.בטוחה?
גם אם הבגד מספיק גדול?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים