התייעצות אביב, פסח, ותינוקת בת שלושה חדשים. מה מלבישים?

• הוסף לסימניות
יש ברוב החנויות גם בגדים דקים וארוכים, אבל לרוב זה יהיה 2-3 בגדים בקולקציה.

• הוסף לסימניות
בבלו וויב - תמיד יש גם ריבים דק ארוך
במינה - אתר, בד"כ גם יש, והגזרות שלהם זה לא משהו שיש בחנויות אחרות.
גם בקידישיק והדס בדכ יש בתחילת עונה דק ארוך, בטח לגילאים האלו
ואני תמיד, גם בקיץ הרותח עם קרידגן דק בתיק כי במזגנים ממילא צריך לשים להם...

• הוסף לסימניות
אליאקספרס ושיין מצאתי המון המון ארוך דק, גם השנה וגם שנים קודמות, בכמה וכמה מידות....
תנסי שווה לך! גם מחירים יותר נוחים בלי השוואה לארץ...

• תודה
Reactions: zgc
  • הוסף לסימניות
ג'וק שלי
אני אוחזת שזה הרבה יותר לבוש יותר יפה וחתיך
אוברול מבחינתי זה כמו פיג'מה (בלי להעליב אף אחת, כן זה ג'וק שלי)
גם בעיני זה פיג'מה
אבל מה הבעיה להלביש לתינוקת פיגמה נוחה? לא באירועים, סתם ככה ביום יום..
אגב, שהרבה פעמים הייתי שמה בגד גוף ומכנס בגלל נוחות יש לי תינוקות שהאוברולים לא עמדו עליהם נח הרגליים היו בורחות.
אבל יש אוברולים ממש איכותיים ונוחים.
גם אם שמים בגד -
תינוקת הם יצורים תלותיים, והם ישנים הרבה. אחריות שלנו לשים לב שהם לבושים בצורה מותאמת לזה.

• הוסף לסימניות
אני מחזיקה בגילאים האלו בעונות מעבר את כל הסוגים. מעבר, חורף דק- סריגים דקים וגם קיץ. ועוקבת בקנאות אחרי התחזית מזג אויר.
זוכרות את השרב שהיה שנה שעברה בפסח? הייתי עם תינוקת בת 4 חודשים. בת ראשונה אחרי 5 בנים. היה לי כיף להלביש אותה בקולקציה החדשה הקיצית המטריפה שהשקעתי לה.

(עכשיו היא בת שנה ו-3. השבוע הלבשתי אותה בתחילת השבוע קצר ובערב קפוצון, באמצע השבוע דק ארוך והיום חזרתי לסריג דק עם גופיה ארוכה)

• הוסף לסימניות
@Tehilla Adler
אשמח לשמוע מה הבעיה בשילוב של בייביגרו ומנשא.

• הוסף לסימניות
פרינס פוינט.jpg

• הוסף לסימניות
יש בקיווי דברים מהממים
2 חלקים שבתי סריג ממש דק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בטוחה?
גם אם הבגד מספיק גדול?
זה מה שיועצת מנשאים אמרה לי וקראתי את זה בהרבה מקומות.
אני גם שמתי לב שהבת שלי הרבה יותר נינוחה בלי רגליות במנשא , מדברת על נשיאה של כמה שעות ביום יכול להיות שלנשיאות לזמן קצר זה פחות משמעותי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה