התייעצות אביב, פסח, ותינוקת בת שלושה חדשים. מה מלבישים?

• הוסף לסימניות
לכל הנשים היקרות שהשתתפו באשכול הזה,
אני כבר מכירה בע"פ את הקולקציות ב-כ-ל החנויות בבני ברק כולל מכירות קבועות, מכירות משתנות וחנויות
זה מידה נדירה
ולמי שמעניין אותה יש לי בינתיים בגד אחד ודווקא מהאתר של מיננה
תודה:( :cry:
למי שיש עוד רעיון - יתקבל בברכה
לכי לקניון!
אין מצב שלא תמצאי בשילב, גולף, קאסטרו h&m, zara, carter's, obaby
זול משמעותית מהחנויות החרדיות ויש מגוון מידות. אם מסובך לך - תזמיני אונליין

• הוסף לסימניות
יש את זה בלידר בצבע לבן, לפסח קונים בגד גוף באותו צבע מלבישים מתחת ואח"כ יש לך גם לקיץ
תחפשי מכנס יפה ויש לך בגד יפיפה לחג (אני גם מהטיפוסים שלא אוהבים להלביש בייבי גרו לתינוקות (שלי עכשיו בת חצי שנה היה בייביגרו רק לשינה וגם עד גיל חודשיים...)

• הוסף לסימניות
שילב באמת יש סיכוי למצוא גם שמלות שתוסיפי לזה גרביון וגן חולצה ומכנס

זארה וH&M קחי בחשבון שהמידות גדולות

• הוסף לסימניות
יש את זה בלידר בצבע לבן, לפסח קונים בגד גוף באותו צבע מלבישים מתחת ואח"כ יש לך גם לקיץ
תחפשי מכנס יפה ויש לך בגד יפיפה לחג (אני גם מהטיפוסים שלא אוהבים להלביש בייבי גרו לתינוקות (שלי עכשיו בת חצי שנה היה בייביגרו רק לשינה וגם עד גיל חודשיים...)
זה מתחיל מ 3-6 איך זה יעזור לה?

• הוסף לסימניות
כן
אבל בהמשך היא הוסיפה שהיא קטנה וצריכה 0-3 :)
תודה
אבל יש לי שגעון להלביש דווקא לא בייביגרו
חורף שלם (היא פגית. היא בגודל של 3 חד') היא לבשה סטים חולצה / בגד גוף ומכנס ללא בייביגרו אחד...
הבעיה שלי לא היתה יום חול אלא שבת. זה מידה קשה למציאה
אמרה שהתינוקת בת 3 חודשים לא?

• הוסף לסימניות
אני, כמוך, לא אהבתי להלביש בייביגרו
לכן הלבשתי חולצה, טייץ ועליונית יפה
חולצה וטייץ לבן ואפודה/עליונית עם כתפיות חגיגית
כמובן גרבי מלמלה מתוקות וסרט בראש.
(אגב- כדי שהגרבים לא יפלו שמתי גומיות סיליקון שקופות בתוך הקיפול שיחזיקו את הגרב, כמובן לבדוק שלא עושה סימן)

• הוסף לסימניות
היי, מה עם סרבלים? רומפרים? את לא אוהבת? בחנויות היקרות היית? דולי בול, קיוטי פאי. בירושלים יש את פיק א בו בטוח שיש מידות קטנות, דברים יקרים אבל.

• הוסף לסימניות
היי, מה עם סרבלים? רומפרים? את לא אוהבת? בחנויות היקרות היית? דולי בול, קיוטי פאי. בירושלים יש את פיק א בו בטוח שיש מידות קטנות, דברים יקרים אבל.
מתחיל 3-6 או 6-9
אם את מוצאת, לא משערת שיש 0-3 עדכני אותי
ואני לא מוגבלת תקציבית

• הוסף לסימניות
אני שמתי בגיל הזה סרבלים קצרצים או עליוניות בלי כתפיות עם חולצות בסיס ארוכות מתחת (ראיתי בקידישיק) וגרביון דק.

• הוסף לסימניות
0-3 זה ממש קשוח עכשיו..
יש לי תינוק בן חודש וחצי
כל מה שיש בחנויות
קצר קצר קצר קצר
אין דק ארוך יפה, שבתי..
רק אוברלים פשוטים ממש

• הוסף לסימניות
בנקסט ניסית? (אולי כתבת באחת התגובות ופספסתי), בד"כ יש להם גם במידות הקטנות, מציעה להזמין לפי המשקל, ולא לפי חודשים.

• הוסף לסימניות
היי נזכרתי בחנות lusso גם מהיקרות, בד"כ יש להם לפצפונים חליפות וסטים חגיגיים, היית שם?

• הוסף לסימניות
אחת הבנות שלי בדיוק כזאת,
היא אוטוטו בת שנה,
ו3-6 עכשיו עומד עליה מושלם, (עד עכשיו היה גדול)
זאת בעיה קשה, כי מיד בתחילת הקיץ מביאים רק קצר בחנויות,
ובערים כמו ירושלים, צפת, ביתר, שממש קר שם זה בעייתי גם לתינוקות גדולים יותר,
ממליצה לך לחפש לפחות מכנס ארוך, ואז את יכולה להלביש קפוצ'ון,
בנוסף, שתדעי שיש בייביגרויים עם לוק מגניב.
אני מבינה את הקטע של הבגד - בגד,
אבל אל תוותרי גם על בייביגרו,
יש דברים חתיכיים שיפים רק בגיל הזה.
אפילו בגיל שנה - זה כבר ממש מראה של פיג'מה.
היום זה ממש סטייל, אפילו לשבת.
שמה לך פה כמה קישורים לנקסט,
תחפשי שם עוד, יש דברים מהממים.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אני בזמנו קניתי בH&M מידה 0-2 חודש
בגד ממש.
לא יודעת מה עכשיו אבל אולי שווה לך לבדוק.

• הוסף לסימניות
מתחיל 3-6 או 6-9
אם את מוצאת, לא משערת שיש 0-3 עדכני אותי
ואני לא מוגבלת תקציבית
חברה צרפתית מעולה!
מתחיל ממידות פגים
יש להם דברים מאד איכותיים

יש גם את petit bateau
יש סניף בממילא

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה