אבידה מפחידה - - -

• הוסף לסימניות
השבת אבידה!

בעלי ישב ללמוד היום בהיכל של נדבורנה בבני ברק כשהכובע והחליפה בכסא שלידו. כשהרים את העיניים מהספר- הם נעלמו כליל!

מדובר במגבעת שניה תוך חצי שנה, וזה באמת מעבר לתקציב שלנו, שלא לדבר על החליפה, המפתחות ותעודת זהות עם רב קו.

הפחד שלנו שזה גנב ערבי, שקבל מפתחות ותעודת זהות על מגש של כסף, ומה שבטוח שאני לא ישנה היום בדירה הזו בלי להחליף צילינדר!!

אז אם אתם באזור תבדקו שלא החלפתם בטעות, בתוך המגבעת יש מס' טלפון.

אגב, מספר כלשהו התקשר כמה פעמם לפלאפון שלי וניתק- איך אני מבררת מי זה?

אודה למסייעים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חוה;1327452:
את החליפה הקודמת מצאת בסוף?

מגבעת, את מתכוונת... חליפה דוקא לא איבדנו.

לא, לא מצאנו. היו אולי 200 כובעים באבידות אגד בי-ם, אבל שלנו לא היה ביניהם.

• הוסף לסימניות
אם הרב קו שם, תבררו מתי היה השימוש האחרון בו.

• הוסף לסימניות
א"כ תבררי את הענין כי זו נראית גניבה מתוחכמת ולא איזו החלפה תמימה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חוה;1327485:
א"כ תבררי את הענין כי זו נראית גניבה מתוחכמת ולא איזו החלפה תמימה....

זאת לא החלפה: עברנו על כל החליפות שהיו בביהמ"ד,אף אחד לא שכח ואף חליפה לא נותרה מיותמת!

• הוסף לסימניות
למה שלא תדווחו למשטרה?
(בעיקר בגלל הת.ז.)

• הוסף לסימניות
בטח אין שם מצלמות!? אותי אישית מלחיצים כאלו סיפורים, מחכה לסוף הטוב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1327495:
למה שלא תדווחו למשטרה?
(בעיקר בגלל הת.ז.)

במשטרה אמרו שהיום לא נהוג לדווח להם אלא רק למשרד הפנים והם מבטלים את התעודה הקודמת ומנפיקים חדשה.

וכל זה רק מחר כמובן...

• הוסף לסימניות
לגנב היקר שלום!

אל תטרח להגיע אלי היום, עוזי כבר היה אצלי...

• הוסף לסימניות
בב"ב או בירושלים? כי במקרה היום ראיתי מול עיניי איך עוצרים גנב ערבי בבני ברק שנכנס לכמה בתים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י minach;1327531:
בב"ב או בירושלים? כי במקרה היום ראיתי מול עיניי איך עוצרים גנב ערבי בבני ברק שנכנס לכמה בתים...

כתוב בעלי ישב ללמוד היום בהיכל של נדבורנה בבני ברק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י minach;1327531:

וואלה!

אז אולי המשטרה תכף תתקשר...?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב מאיר;1327575:
אין סיכוי שהמשטרה 'תטרח' ותתקשר
'הם עסוקים בפניות קודמות'
ברור, הם עסוקים כעת בכל המרץ בגניבה שהיתה אצלי לפני חמש שנים, אולי אחר כך יתפנו לבאים בתור :p:D:cool::(

• הוסף לסימניות
יש מצלמות שם בלובי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1327445:
השבת אבידה!

בעלי ישב ללמוד היום בהיכל של נדבורנה בבני ברק כשהכובע והחליפה בכסא שלידו. כשהרים את העיניים מהספר- הם נעלמו כליל!

מדובר במגבעת שניה תוך חצי שנה, וזה באמת מעבר לתקציב שלנו, שלא לדבר על החליפה, המפתחות ותעודת זהות עם רב קו.

הפחד שלנו שזה גנב ערבי, שקבל מפתחות ותעודת זהות על מגש של כסף, ומה שבטוח שאני לא ישנה היום בדירה הזו בלי להחליף צילינדר!!

אז אם אתם באזור תבדקו שלא החלפתם בטעות, בתוך המגבעת יש מס' טלפון.

אגב, מספר כלשהו התקשר כמה פעמם לפלאפון שלי וניתק- איך אני מבררת מי זה?

אודה למסייעים.

לקיחת כובע וחליפה לא נכונים בטעות זה דבר נפוץ.
לומר שערבי נכנס ולקח כובע וחליפה מסמיכות לבעלך (ולא בחדר תליה) לא מסתבר. במיוחד שבעלך לא שם לב, כי ככל הנראה לא משך תשומת לב כי הוא היה אנ"ש.

בכ"א תבדקו אם לא שמו שם כבר את זה חזרה או שמו פתק החלפה.

אם זה באמת ערבי תבדקו בפחים הקרובים למקום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה