דרוש מידע אבידות בתח"צ- מי אחראי???

• הוסף לסימניות
נסעתי עם חמישה ילדים במוצ"ש באוטובוס פנימי של חברת קווים.

ברגע שירדנו, נזכרתי ששקיות שהיתה באוטובוס נותרה שם.

אני גרה בסמוך לתחנה הסופית, כך שראיתי את האוטובוס מסיים את מסלולו ויורד בחזרה כשהוא לא בשירות.
חציתי את הכביש, וסימנתי לנהג שיעצור לי. הוא סימן לי שהוא לא בשירות, סימנתי לו שוב שימתין רגע, אך הוא התעלם והמשיך לנסוע.
בררנו בחברה, ואף בדקנו בחדר האבידות. השקית לא הגיעה לשם.
כששאלנו אם יתכן שהנהג זרק אותה נענינו בתגובה אדישה "יכול להיות"
האם יש למישהו נסיון במקרה דומה? יש איזו דרך לקבל פיצוי? לפנות למשרד התחבורה? משהו?
איך אפשר להוכיח שהיתה שקית?

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי, אין שום אחריות של החברה לגבי אבידות באוטובוס.
ולכן האחריות היחידה היא על המאבד.

• הוסף לסימניות
בושה וחרפה שכחתי כובע שעלה כמעט 1,500 ש"ח ואין לי מה לעשות חוץ מלשלוח פניה

• הוסף לסימניות
אני שכחתי גם משהו באוטובוס בירושלים וגם שלחתי פניה ולפני שהם חזרו אלי הלכתי אל מרכז אבדות לדוגמה בירושלים יש שתי מרכזים של אגד ומצאתי את זה שם

• הוסף לסימניות
אני שכחתי גם משהו באוטובוס בירושלים וגם שלחתי פניה ולפני שהם חזרו אלי הלכתי אל מרכז אבדות לדוגמה בירושלים יש שתי מרכזים של אגד ומצאתי את זה שם
הלכתי למרכז במו"ע ואמרו לי שאין
וגם אם יהיה זה יגיע לחדרה

• הוסף לסימניות
כנראה שהנהג בכלל לא העביר להם את וזרק את זה לפח או משהו בסגנון

• הוסף לסימניות
כיום , הרבה מאוד מהאבידות, נזרקות לפח או נגנבות ע"י הנהג הערבי.
אין כ"כ הרבה מה לעשות - חוץ מלפתוח תיק במשטרה, אם זה דבר יקר...

• הוסף לסימניות
לי אמרו פעם שיש מצלמות באוטובוס והנהג לא לוקח כלום.
מי שאמר לכם את זה , הוא אופטימי ...
מכירה מקרוב את ההתנהלות ויודעת היטב שאנשים לא מקבלים חזרה אבידות כי נהגים גונבים .

• הוסף לסימניות
לי אמרו פעם שיש מצלמות באוטובוס והנהג לא לוקח כלום.
חחחח
חבר של בעלי שכח חליפה בתא המטען
'תפס' את האוטובוס תוך כמה שעות בתחנה הסופית, החליפה נמצאה עם כל מה שהיה בה, כרטיסים, תעודות, מפתחות... חוץ מכסף מזומן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה