בקשה אביזרים בחתונה

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לקבל רעיונות/תמונות של אביזרים מושקעים לריקודים בחתונה
במיוחד דרושים לי רעיונות לשערים מרשימים.....
אז למי שיש אשמח לקבל....

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה שוב פעם... אם יש למישהו רעיון אשמח לקבל...

• הוסף לסימניות
תמונות אין לי:(
אבל רעיונות מחתונות שראיתי כן...
שערים מעניינים שראיתי:
שער מפרחים- הביאו פרחים עם גבעולים ארוכים (כמובן לא חי) ושלבו שני פרחים יחד, כך שכל זוג בנות מחזיק בגבעול אחת מול השניה.
שער נוסף חישוקים שפתחו אותם ועטפו כל חישוק עם בד סטן לבן והוסיפו פרחים ועוד קשקושים כיד הדמיון הטובה.
בנוסף אביזרים לשמח: יש מצנח ואפשר עליו לזרוק קונפטים בריקודים.
מניפות מעניינות.
תוף מרים שעטפו עם בד לבן שיתאים
לא חסר...
מקווה שעזרתי
רק בשמחות:)

• הוסף לסימניות
אפשר להכין שערים מבלונים, יוצא מרשים במיוחד ולא נדרש ידע מקצועי. כן דורש מאמץ בניפוח כי צריך לעשות את זה בחתונה עצמה - משיגים קשתות בסיס - צינור מעוגל עדיף שחור או לבן, מנפחים בלונים ובקצה שנשאר עושים חור עם האצבע - קורעים ויוצרים כמו לולאה ופשוט משחילים על הקשת, ככל שמצופפים יותר זה יותר יפה אבל גם דורש לנפח יותר...

• הוסף לסימניות
תופים, מעודדות, דגלים,
כמובן שערים לסוגיהם- שימו לב שיהיו עטופים היטב או ללא אמצעי חבלה. הייתי לא מזמן בחתונה שהאמא קיבלה שריטה מאוד לא נחנדה במצח מהשער.

מצנח- אפשר הסבר למה ולמה זה יפה? משוםמה זה נראה לי תמיד קצת מגוחך הכלה עמודת באמצע וכולם מנפנפים לה בשימלה.....הרגשה אישית אולי .(חתונה אחת שהייתי והכלה הפעילה את החברות מתוך המצנח ואז זה היה מוצלח)

גיטרות מטריה וכו'

כל המשמח זוכה לחמישה קולות!
אשרייך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה