אביזרים לסטודיו באיזור המרכז

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל רעיונות למקומות בהם אפשר למצוא אביזרים לסטודיו במחירים סבירים
באיזור המרכז

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1304901:
אשמח לקבל רעיונות למקומות בהם אפשר למצוא אביזרים לסטודיו במחירים סבירים
באיזור המרכז
פוטופריק, ארליך ... רוב החנויות לאביזרי סטודיו ממוקמות במרכז

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת לאביזרים כמ' שטיח פרווה סלסילה לתינוק וכאלו חנויות כמ' בסגנון של מאק סטוק איזה עוד יש?

• הוסף לסימניות
יש סייל באיקאה

• הוסף לסימניות
באמת משתלם להגיע לשם?
אם כן אשמח לדעת אם אפשר להגיע בתח"צ
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אינלי מושג איך מגיעים בתח"צ

אבל נראה לי שווה. אפשר למצוא שם הרבה דברים ועם קצת דמיון עוד המון...

• הוסף לסימניות
אפשר בתח"צ
מירושלים קו ישיר לראשון נראה לי 431 מהמרכזית י-ם למרכזית ראשון ושם אוטובוס פנימי שמגיע לאיקאה.

לא מסובך בכלל
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא מסובך להגיע

מסובך לחזור....
(עם כל הקניות :) )

• הוסף לסימניות
סלסילה לניו בורן איפה אפשר למצוא באיזור בני ברק רמת גן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;1304970:
לא מסובך להגיע

מסובך לחזור....
(עם כל הקניות :) )

תלוי מה קונים, עשינו את זה כמה פעמים והיה סביר.

• הוסף לסימניות
אין מקומות מוגדרים
פתחי עיניים וכמט בכל מקום שתסתובבי תוכלי למצא אביזר נחמד
בחנויות של כלי בית כמו הום סטייל יש מגוון סלסילות ועוד דברים יפים
זה החלק שאני הכי מכורה אליו צריכה גמילה דחוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה