אביזרים לסטודיו

• פותח הנושא etyb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני מעונינת לקנות אביזרים לסטודיו כמו: ספסל,עמודים,גזעים ועוד דברים כיד הדמיון הטובה
שאלתי-היכן ניתן לקנות דברים אלו במחיר סביר. חיפשתי ומצאתי מקום מסוים אך עמוד עולה שם 900 ש"ח. יתכן? כמו"כ אילו סוגי רקעים הייתם ממליצים לי לקנות יש מס סוגים של בד?אשמח לשמוע. כל פרט של ידע יכול לעזור לי.:confused:

• הוסף לסימניות
חבל לקנות עמוד ב900 שקל
אביזרים צריך לחדש כל הזמן, עדיף לך לקנות הרבה דברים ויותר זולים
אפשר למצוא דברים יפים באיקאה
ובכל מקום- צריך רק לפקוח עיניים

אגב עכשיו לפני פורים יש המון כובעים וכד' בכל מקום

• הוסף לסימניות
באמת באיקה למשל ראיתי פח- מפח בצבע לבן מאוד מתאים.
עכשיו זה הזמן למצוא סלסלאות קש ענק ברחובות.
בקניונים יש חנויות למכירת כלי בית וריהוט בכל מיני סגנונות אפשר למצוא שם הרבה (נדמה לי קוראים לחנות זיג זג (במלחה ליד טויז אר אס וH אנד ס).
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה! אולי גם בשוק הפישפשים? ואביזרי לבוש לתינוקים במיוחד,שמיכות? סרטים וכו?:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י etyb;950935:
תודה רבה! אולי גם בשוק הפישפשים? ואביזרי לבוש לתינוקים במיוחד,שמיכות? סרטים וכו?:)

את פגועה?
מה הענינים?
ברצינות מנסים לעזור.
(אולי בשוק הפשפשים?)
לא נותן חשק לעזור במיוחד!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
שוק הפשפשים. מקום מעולה! אבל מאוד יקר שם היום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלתלי;950940:
את פגועה?
מה הענינים?
ברצינות מנסים לעזור.
(אולי בשוק הפשפשים?)

מה הקשר לא הבנתי. כדאי שתדעי שאם אני רוצה לשדר בסטודיו אוירה של ענטיקה או משהו ישן. שם זה המקום! ולא כ"כ זול שם כמו שנאמר לעיל. עזרת לי מאד למה לתקוף? אם זה לא נותן לך חשק... מתי ילמדו להתנסח בפורום הזה?

• הוסף לסימניות
אממ..... דווקא כאן נראה לי את היית הבעייתית. :)

(ולמה אני תוחבת את אפי לריב לא לי...:confused:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;950979:
אממ..... דווקא כאן נראה לי את היית הבעייתית. :)

(ולמה אני תוחבת את אפי לריב לא לי...:confused:)

טוב שענית לעצמך. מה בעייתי בדיוק ששאלתי על שוק הפישפשים? באנה נסגור את הנושא. באמת תודה רבה הבאתן לי כיוון. וכדאי שנסיים כאן אלא אם כן יש למישהו עוד כיוון מעניין. חבל להיגרר.(תלתלי עדיין לא הבנתי למה אני צריכה להיות פגועה?)את עזרת לי מאד בסה"כ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י etyb;950991:
טוב שענית לעצמך. מה בעייתי בדיוק ששאלתי על שוק הפישפשים? באנה נסגור את הנושא. באמת תודה רבה הבאתן לי כיוון. וכדאי שנסיים כאן אלא אם כן יש למישהו עוד כיוון מעניין. חבל להיגרר.(תלתלי עדיין לא הבנתי למה אני צריכה להיות פגועה?)את עזרת לי מאד בסה"כ.
הכל עניין של מנגינה...
היא כתבה זיג זג וכו' וזה העלה לך רעיון של שוק הפשפשים וציינת את זה..
אולם היא חשבה שכשכתבת שוק הפישפשים התכוונת בציניות ובזילזול על החנויות שהיא כתבה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;950997:
הכל עניין של מנגינה...
היא כתבה זיג זג וכו' וזה העלה לך רעיון של שוק הפשפשים וציינת את זה..
אולם היא חשבה שכשכתבת שוק הפישפשים התכוונת בציניות ובזילזול על החנויות שהיא כתבה...

חס וחלילה! אם הובנתי ככה אני מבקשת מחילה. סתם עלה לי שוק הפשפשים (ד"א יש שם הרבה מציאות רק שזה יקר) בלי קשר לזיג זג וחשבתי להתייעץ אם שווה/כדאי לקנות שם.
תלתלי מצטערת אם כך הבנת אך ממש לא התכוונתי לכך.
תודה אלי על זוית הראייה והכף זכות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלתלי;950940:
את פגועה?
מה הענינים?
ברצינות מנסים לעזור.
(אולי בשוק הפשפשים?)
חחחחח. בואנה, אתם כ"כ רגישים פה לציניות שאתם מוצאים אותה מתחת לשטיח גם כשהיא בכלל לא קיימת. תפסיקו לייחס רוע ותוקפנות להודעות תמימות וטובות! חלאס עם זה.
היא בסה"כ ענתה לעצמה (בתגובה לתשובתך שהועילה) שאולי גם בשוק הפשפשים היא תצליח למצוא דברים.

etyb, נראה לי ש"יונה יונה" התכוונה לשרשר לתלתלי, כלומר גם היא טוענת שהיא הבעייתית פה בשרשור. (וכנראה היא פשוט שכחה לשרשר למי שהיא התכוונה, אז יצא שלא ברור אם היא אומרת משהו אחד או את ההיפך הגמור.)

• הוסף לסימניות
איזה כיף לצחוק על הבוקר מדו שיח של חירשים... :)

והדבר הבא-
טעמי המקרא בפרוג, למניעת אי נעימות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;951077:
איזה כיף לצחוק על הבוקר מדו שיח של חירשים... :)

והדבר הבא-
טעמי המקרא בפרוג, למניעת אי נעימות.

היה פה לבסוף שרות גישור מעולה!
(ותודה לניקים רבקה ואלי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה