אביזרים לצילום מאליאקספרס---

• הוסף לסימניות
יש לכם אביזרים שהזמנתם ואתן מרוצות?
צריכה בעיקר לצילומי חוץ
אשמח אם תחקימו אותי בעינין גם בכללי
לאו-דווקא משם...
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אשמח גם מאלי אקספרס או אייבי

• הוסף לסימניות
אין תגובות?
אז איפה אתן קונות אביזרים?
תעזרו לי מנסיונכן בבקשה??!
איזה אביזרים טופים ויפים לצילומי חוץ

• הוסף לסימניות
את מתכוונת למכונית ברזל העתיקות?
אני קניתי כאלו בירושלים בבוכרים בחנות פרסית ישנה
זה עולה בסביבות ה150-200 ש"ח ואפשר להיתמקח

אפשר לקנות בלונים, גלידה, קולה.
ולהביא דובונים

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
כי כל אחת רוצה להיות ייחודית, ולכי תחפשי...
עובדות שעות למצוא את היחודי והיפה לטעמן
ואז כולן ילכו ויקנו אותו הדבר?! תחשבי על זה.
וחו"מ שיש אביזרים שבטח כבר מזמן לא קיימים בחנות ;)

• הוסף לסימניות
אני לא צלמת אבל יצא לי הרבה פעמים לראות באלי אקספרס דברים שחשבתי לעצמי שאם הייתי צלמת הייתי מזמינה, את צריכה פשוט לחפור שם...

• הוסף לסימניות
את המכוניות והאוירון קניתי בשוק הפשפשים בשבעים כל אחד.
ועכשיו ערב פסח כמעט ליד כל פח תמצאי דברים מענינים שמתאימים לצילום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה