אביזרים לצילום

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
איפה אפשר לקנות בירושלים:
חצאית מטול לילדות/תינוקות
וכובעים לילדים-קסקטים, וכובעים לילדות???
מאוד יעזור לי-אם תענו...
תודה!

• הוסף לסימניות
ב- H&M

• הוסף לסימניות
למה כולם קונים אותו דבר? איפה יצירתיות? על מה התחרות? רק על הכסף?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
חחח צילומית - צודקת. עם הזמן היא כנראה תפתח את זה.....
לאה, חצאית טול - נקראת חצאית טוטו בשורוק.. כך יבינו בחנות למה את מתכוונת..
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
רק שתדעי שלי אין את האביזרים האלה ככה שאני לא "מפחדת" רק זה משהו שמציק לי כבר שנים,כל מי שפותחת סטודיו קונה מה שיש לאחרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1020716:
רק שתדעי שלי אין את האביזרים האלה ככה שאני לא "מפחדת" רק זה משהו שמציק לי כבר שנים,כל מי שפותחת סטודיו קונה מה שיש לאחרות.
יש צדק בדבריך
אבל לא לגמרי
היום ללקוחות יש דרישות ! והם יודעים בדיוק מה הם רוצים
אז נכון שכל צלמת מפתחת את הכמה דברים היחודיים שלה, אבל למה שלא יהיה במלאי גם את האפשרויות הנוספות?

• הוסף לסימניות
דווקא את האביזרים שיש לי לא ראיתי בשום מקום אחר... והם רעיון בהחלט שלי!
אני פשוט צריכה הפעם למשהו די ספציפי.
ואני מסכימה בהחלט עם צילומית.
יש אולי עוד מקום בירושלים?

• הוסף לסימניות
דווקא את האביזרים שיש לי לא ראיתי בשום מקום אחר... והם רעיון בהחלט שלי!
אני פשוט צריכה הפעם למשהו די ספציפי.
ואני מסכימה בהחלט עם צילומית.
יש אולי עוד מקום בירושלים?

• הוסף לסימניות
טירה, כמה מקום יש לך כדי לאחסן את כל האפשרויות?:)

• הוסף לסימניות
ראיתי בH&O בקניון רמות
יש אולי גם בגולף
כובעי קסקט לבנים בריצ'ל H ובמילנו בוייז ובטך לחסידים יש מכירות כאלה.
לבנות בכל חנות כובעי נשים מידות קטנות ובחורף בעיקר בחנויות לבגדי ילדים שוב: גולף H&M UFS...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1020756:
טירה, כמה מקום יש לך כדי לאחסן את כל האפשרויות?:)
כרגע מקום ענק :)- אבל לצערי הוא ממש זמני....:(

• הוסף לסימניות
גם עם אותם אביזרים לכל צלמת יוצא משהו אחר

• הוסף לסימניות
חצאית טוטו את יכולה למצוא בחנויות של ריקוד בלט,
http://www.dancedirect.co.il/חצאיות_בלט_לילדות_37
אין לי מושג איך זה בצילומים, שימי לב שברכישה מהאתר המשלוח כרוך בתשלום נוסף.(המידע הנ"ל לא מנסיון אישי, ז"א יצא לי להזמין ציוד לבלט מהאתר, אבל לא חצאיות טוטו)
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
יש אתר בשם "נקסט" http://www.nextdirect.com/
זה אתר לבגדי גברים נשים בנים בנות ממידה ניו בורן ועד בכלל כולל מחלקה לבית של אבזרים וכו'.
יש שם נעלים כובעים ועוד המון אבזרים מדליקים.
המחירים שם סטנדרטיים לחלוטין והמשלוח חינם (ניתן להזמין בכל הזמנה עד 75$ ע"מ לא לשלם מכס)
יש דברים מאד מקוריים שלא תמצאו פה. - תתחילו לשוטט שווה.
לגבי חצאית טוטו,באביזרי פורים מוכרים ערכה לפרפר שכוללת כזו חצאית בלא יותר מ30 ש"ח.

• הוסף לסימניות
חבל על הכסף תזמני מאיביי בחצי או רבע מחיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה