אביזרי שיער לכלה

• הוסף לסימניות
מי מכיר מי יודע היכן ניתן להשיג אביזרי שיער לכלה בבני ברק

• הוסף לסימניות
אצל הוס בירושלים, מכירה בבית עם דברים מהממים!!

• הוסף לסימניות
יש גמ"ח של משפ' רוזנטלר ברח' מתיתיהו
יש להם דברים יפים מאד, כתרים, סיכות ועוד, בחינם
5747006 - 03

• הוסף לסימניות
ברחוב סוקולוב יש גמח עם המון המון דוגמאות יפיפיות
אני לא זוכרת את השם משפחה כך שאין לי דרך לברר לך אבל זה בהמשך סוקולוב (אזור השלושה) אני לקחתי משם וגם גיסות שלי. (נראה לי רק צ'ק פיקדון)
מז לטוב

• הוסף לסימניות
אני לא זוכרת את השם משפחה כך שאין לי דרך לברר לך אבל זה בהמשך סוקולוב (אזור השלושה) אני לקחתי משם וגם גיסות שלי. (נראה לי רק צ'ק פיקדון)
מז לטוב

• הוסף לסימניות
למשפחת מילר (נראה לי שזה השם) ברח' אבני נזר יש קישוטי שער מדהימים ומיוחדים ביותר רק קצת יקרים.

• הוסף לסימניות
יש אצל הירש מרח' העליה השניה
זול מאד
טל'035702584

• הוסף לסימניות
יש משהי ברח' ברסלב בבני ברק, אני לקחתי שם משהו מהמם. לא זולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;878777:
מז לטוב

שווה לך לנסות לברר עליהם - גם אני לקחתי אצלם, וגם אני לא זוכרת את השם...
יש להם מבחר גדול ודוגמאות יפהפיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה