מידע שימושי אביזר מעניין לבחור ישיבה קטנה

• הוסף לסימניות
אביזר מעניין לבחור ישיבה קטנה לפורים מאלי אקספרס-
יש איזה רעיון?
תודה!

• הוסף לסימניות
בשביל שהוא ילבש בפורים?
אם כן, נראה לי שכובע קסקט בצבע מעניין (בורדו או ירוק) יכול להיות מעניין...

• הוסף לסימניות
"נקרא לנערה ונשאלה את פיה"...
תודה!
לא מתנה..(בעצם זה גם..לא?:)..
אני מחפשת בשביל הבן שלי רעיון מעניין ללבוש בפורים..
אהבתי את הגיטרות, נבדוק..
רק מקווה שהוא לא מחפש משהו יותר תוסס..

• הוסף לסימניות
תודה!
לא מתנה..(בעצם זה גם..לא?:)..
אני מחפשת בשביל הבן שלי רעיון מעניין ללבוש בפורים..
אהבתי את הגיטרות, נבדוק..
רק מקווה שהוא לא מחפש משהו יותר תוסס..
הלך מהר!;)
את יכולה לשלב סט גם עם עניבה תואמת..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דברים שעשינו בשנים קודמות:
  • חולצת תלבושת של הבנות+ ווסט שהסתיר את הסמל, ופאת תלתלים צבעונית
  • כיפה צבע אחיד: ירוק / כחול /ורוד וכו' (ניתן להשיג בבני ברק בערב פורים) + פפיון בצבע תואם (ניתן להשיג בערב פורים ב5-15 ש"ח)
  • הדפסה של חולצות אחידה לת"ת+ כובע
  • יש לנו פאה ישנה שעברה לתחפושות, מרוטה מכל הכיוונים- שמו אותה עם שרשרת פרחים
הרעיון הוא אלתור של כמה אביזרים שיש בבית+ אביזר בכעשרה שקלים, ולאט לאט המלאי גדל

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה