כללי , אבל לא ממש עיצוב...

• הוסף לסימניות
הוצעה לי עבודה של סידור מקצועי למחשבים עם המון חומר.
כמה לוקחים? איך לוקחים?

יש למישהו מושג? הנושא הזה מתאים לי. אני יודעת למיין ולסדר בצורה מקצועית ומאורגנת, אבל לא יודעת לתמחר...

• הוסף לסימניות
תשאלי את ונתנו, המחירים שלו יתאימו למקצועניות שלך :)

הצלחות!

• הוסף לסימניות
אין מספיק פרטים באשכול.

לפני הכל, זה תלוי בטיב המיון:
האם הקבצים משעממים, או תמונות מעניינות.
האם יש צורך בלפתוח כל קובץ ואז הפעולה תיארך הרבה זמן מיותר, ואיתו תיקצר אורך הסבלנות,
או אפשר לראות אותם מבחוץ ואז את מריצה את זה מהר.
האם יכול להיות לך טובת הנאה מהמיון (לדוגמה, עותק ממאגר תמונות גדולה).

אחרי זה צריך לחשב את התועלת שייצא לבעל המחשב מהמיון, כמה הוא ירוויח מזה.
כשסיימנו עם זה, צריך לדעת, האם הוא צריך להעסיק דווקא אותך, כי מדובר במיומנות מקצועית,
או שהיה יכול למצוא מזכירה ב25 ש"ח לשעה שתעשה עבודה חופפת / כמעט דומה לשלך.

כשיהיה לך תשובות לכל השאלות, תוכלי לתמחר לבד.

• הוסף לסימניות
מדובר במשרד הוצאה לאור (או משהו בסגנון).
הפרט היחיד - מדובר במאגר תמונות. דברים כאלו - אני ממיינת רק דרך הברידג'!

טובת הנאה? לא חשבתי על זה....

אני מניחה שעד היום עבדו בשיטה של 'הורד ושמור', בלי מיון פנימי. כך, כשמצטבר הרבה חומר - קשה עד בלתי אפשרי, לפעמים, למצוא משהו ספציפי.

• הוסף לסימניות
בכמה תמונות מדובר?

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי. שמעתי פרטים כלליים בלבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה