השבת אבידה >>>אבן טוען > אשכול "השבת-אבידות" הגדול

נאבד במירון לג בעומר תשפה באיזור מתחם אור הרשבי תפיליןהיקרות מאוד לבעליהן העונות לשם בנציון שפיטצער כל היודע דבר וכל מי שיש לו עצה איך לחפששיפנה אלי אשר יעקב שלאס במס׳טלפון 0504123020
פרס כספי יינתן למוצא

אבד לי שנה שעברה בחודש אב אלול טבעת זהב לבן יהלום יכול להיות שאבדה במג'יק קאס בימים שהיו לבני עדות המזרח אשמח אם מישהו ראה
תזכו למצוות

אבד לפני שנתיים בט טבת עגיל זהב צורת עלה במתחם קבר רחל
נשמח אם מישהו מצא
תזכו למצוות

נאבד תיק שחור של מנגו קטן לפני כחצי שנה באוטובוס
עם סכום כסף ודברים חשובים בתוכו.

כמו כן ארנק ירוק זית עם תעודת זהות כרטיסי אשראי וצקים באוטובוס לאופקים.

ביום שישי הארון עש"ק פר' חוקת נעלמה שקית אדומה של אקסוס עם בגדים ונעלי קרוקס בחנות יש רימונים או בקו 2 שיצא מתחנת אשל אברהם הרב רבינב בבשעה 9.50 בבקר

נמצאה שקית של לידר בבני ברק עם נעלי סניקרס חדשות

אבד לי כרטיס מיקרו 32 ג'יגה ברחוב ר' עקיבא בבני ברק לפני כחודשיים וחצי
(יכול להיות באיזור שלוימלה או בנק הפועלים או חנות פריש לתינוקות)

אבד לי בבית שמש פלאפון באוטובוס הצלחתי ליצור קשר עם המוצא אך אז נגמרה הבטריה הוא אמר לי שהוא שוהה במתחם ה"ביג " בבית שמש

נמצאו אוזניות בלוטוס ביום ראשון כג אב 17/08/25 בגן העץ - פארק האסבסטונים בירושלים באזור שעות הערב.
לפרטים: meirw672 בג'ימל.

בבני ברק, ביום רביעי כ"ו באב, אישה שירדה מקו 292 שכחה שקיות בגדים באוטובוס.
נשמח להחזירם ע"פ סימנים.
0527648177

נאבד לי אוזניות של חברת אפל שיקרות לי מאד!
בבני ברק ברחוב רבי עקיבא+זבובטינסקי יש גם סיכוי קטן בפארק בלינסון

אבד נגן ברכב של סיטיקאר בירושלים לפני כחצי שנה

פעם ראשונה שגיליתי את האשכול הזה...
לפני שנה וחצי (אזור שבט) נעלם לי צמיד זהב באזור האולמות בבני ברק רחובות (חזון איש עזרא נחמיה...) או באולמי רויאל, צמיד חוליות דקות ב3 צבעים. 0583216963

נאבדה עגלת יויו בצבע חום בחניון שנלר, או בחניון אושר עד בשבוע שעבר,
אם יש לכם מידע בבקשה תפנו אליי באישי.

לחבר שלי נאבד נגן יקר מאוד במוצ"ש פרשת כי תבוא באוטובוס מבני ברק לבית שמש קו 681 המוצא יפנה ל
0583206144

השבת אבידה.jpg

אבדה מצלמת קנון יקרה
באוטובוסים שנסעו מבני ברק לערב של איחוד - בארנה
תזכו למצוות
052-7673325

אבד לנו מצלמת קנון דגם 720 בצבע שחור עם תמונות שיקרות מאוד לבעליהן
המצלמה הייתה בתוך נרתיק כחול (יתכן שהיא הייתה גם בתוך מידנית אפורה-לא בטוח)
היא אבדה לנו במהלך נסיעה מחצור הגלילית לירושלים דרך צפת בשבוע האחרון של בין הזמנים
נסענו בקו 522 מחצור לתחנה מרכזית צפת ומשם לקחנו קו 993 לירושלים
המצלמה יקרה לנו מאוד פנינו לחברת נתיב אקספרס והם אמרו שלא מצאו אותה
נודה לקבלת עזרה במציאת המצלמה

ביום שישי עש"ק לך לך מצאנו בתחנה בצומת רמות על הספסל תכשיט זהב יקר מאד נשמח להשיבו למאבדת ע"פ סימנים 0527680905

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה