sl הנהלת חשבונות וחשבות שכר
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
חבר'ה תתעשתו!!!
ב"פטנט רשום" היה סיפור על מישהו שהיה לו אבן בכליות ובזכות רשב"י זה יצא בלי שום טיפול!!!
בדבר שמיימים אני לא מבין
אבל זה מאוד שונה אבנים בכליות מבכיס מרה
בהצלחה
חבר'ה תתעשתו!!!
ב"פטנט רשום" היה סיפור על מישהו שהיה לו אבן בכליות ובזכות רשב"י זה יצא בלי שום טיפול!!!
לי היו המון התקפים ודלקת בלבלב בעיקבות האבנים
ולא היה מנוס מניתוח ונותחתי
והיום לו הייתי יודעת כמה אני אסבול אחרי הניתוח מכל מיני תופעות לוואי עד היום כשנה אחרי
לא בטוח שהייתי רצה לנתח.
מוזר מאוד לא ידוע לי על תופעות לוואי שאמורים להיות מכריתת הכיס
הרופא אומר שזה בגלל הניתוח?
אין מנוסמקפיצה אשכול ישן
האם יש חדש בתחום?
האם ניתוח הוא עדין חובה?
ולגבי ניתוח
אשמח לקבל המלצות על מנתח בעדיפות לאיזור ירושלים.
רק בריאות!
אין מנוס
פשוט לנתח ולשכוח מהעניין עד 120 בע"ה
זה מעניין כי זה לא שלוקחים איזה תרופה או טיפול, בס"ה כורתים את הכיסמה מוזר
בהחלט, לניתוח יש תופעות לוואי אמנם 50% מהאנשים לא נשארים עם שום דבר
אבל ישנם אנשים שנשארים עם תופעות לוואי אפילו חמורות
את בטוחה ש 50% סובלים מתופעות לוואי?
לפי התגובות וגם לפי אנשים ששמעתי - הרוב המוחלט דווקא לא, ובוודאי לא כמו שסבלו לפני הניתוח
אבל מאד יתכן שזה קשור לנתונים שמסביב - אצל כל אחד זה קצת אחרת
סביר להניח שרופא יכול לשער את זה לפי הנתונים שלך, או לשאול ב"עזר מציון" וכד' מניסיונם
בכל מקרה לא שווה לוותר מראש על הניתוח רק בגלל החשש לתופעות לוואי, לפני שבדקתם את זה בבירור
מתנצלת אם נפגעת, ורפו"ש!כן תתפלאי לשמוע רופא גסטרו שהלכתי אליו אחרי הניתוח בעיקבות בעיות שנוצרו אמר לי
כירוגים לא אומרים את זה , ישנם 50% שיסבלו מתופעות לוואי אחרי הניתוח אבל ברמות חומרה שונות , וכן חלקם לא ימשכו את התופעות יותר משנה אבל אחוז מסוים ואני בינהם ימשכו את התופעות לכל החיים.
אני לא אומרת לא ללכת לניתוח וכל מקרה לגופו אבל כדאי לברר אצל אנשים שכן חוו תופעות לוואי שפוגעים בצורה ממשית באיכות החיים
אם את רוצה את יכולה לפנות באישי
מתנצלת אם נפגעת, ורפו"ש!
ואולי אפשר לפנות גם לגסטרו לפני הניתוח שיתן אבחנה?
לי היו המון התקפים ודלקת בלבלב בעיקבות האבנים
ולא היה מנוס מניתוח ונותחתי
והיום לו הייתי יודעת כמה אני אסבול אחרי הניתוח מכל מיני תופעות לוואי עד היום כשנה אחרי
לא בטוח שהייתי רצה לנתח.
זה בכליות, לא בכיס מרה.ריסוק האבנים בלייזר- כך שמעתי שניתן

rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים