אבנים בכיס מרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;946656:
לא נכון!!!
המרה היא לא זו שמיצרת את החומר שמפרק שומנים, החומר מיוצר בכבד, עובר לאיחסון במרה, ונשלף משם בשעת הצורך (לאחר אכילת שומנים).
כשאין את כיס המרה החומר מופרש ישירות מהכבד.
כיוון שלוקח לכבד קצת זמן להתרגל לשינוי, בתקופה הסמוכה לניתוח (ולא כל החיים!) צריך למעט באכילת שומנים..

רפואה שלמה

תודה רבה... סוף סוף אני שומעת הסבר מניח את הדעת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אייטש די;946422:
תודה, ליבי נוטה דווקא לכיוון הזה.

את השיטה של שרה חמוי עם הספר אני ערב לו ישמתי במשך תקופה ארוכה, בדיוק לפי הספר ובסוף איכשהו הפסקתי. היום נשארו הרבה הרגלים טובים, אבל אני כבר לא צמודה לזה בכלל.

היו שאמרו שדווקא בגלל המעבר מהתזונה הבריאה לרגילה, זה התפרץ, כי הגוף למד לדבר ולהיות בריא...

עשית לי חשק לחזור לזה, אפילו בלי קשר להחלטה שד' יכוון אותנו בקשר לניתוח...
אני עצמי לא מצליחה ליישם את זה באופן טוטאלי, לצערי,
לצערי - כי חברתי זו שהזכרתי היא לא היחידה שנצמדה לשיטה (היא עשתה את זה בגלל האבנים, אחרות עשו בשביל הסקרנות והרצון לשנות את העייפות והמשקל והאנרגיה והכל)
וכל מי שעשה את זה מספר ניסים ונפלאות על חיים חדשים ממש.
אבל אנחנו ממש בכיוון ומשנים לאט לאט,
במצב חירום כמו שלך הבנתי שאין מצב להנחות ול'אט אט'... אם לא נצמדים במדויק לשיטה זה לא עובד.
זה מה שהיא כותבת שם בעצמה, בעצם, בתחילת הספר -
שכששטראוס פרש לפניה את השיטה היא התאכזבה, כי ממילא היא אכלה 'בערך' את מה שהוא אמר. אבל השינוי הדרמטי התחולל רק כשהיא עשתה בדיוק.

• הוסף לסימניות
אפשר פרטים על השיטה הזו?
אני גם עם אבנים בכיס המרה, רק הפחד מפני התקפות משבית.........

• הוסף לסימניות
א"א לומר את השיטה על רגל אחת, זה דבר שצריך ללמוד אותו ולעיין בו,
הכל כתוב ב'חרדית' בספר "אני ערב לו".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;946778:
א"א לומר את השיטה על רגל אחת, זה דבר שצריך ללמוד אותו ולעיין בו,
הכל כתוב ב'חרדית' בספר "אני ערב לו".

של מי הספר הזה?
איפה משיגים אותו?
מה הרעיון הכללי של השיטה? נקודות עיקריות?
שיטה ישימה?

• הוסף לסימניות
הספר המקורי הוא של אשה בשם שרה חמו,
שחלתה במחלה הידועה והפסיקה טיפולים כימותרפיים - לאחר שפגשה באלי שטראוס, מרפא טבעי בשיטת קינגסטון קליניק, ויצאה בריאה לחלוטין.
הספר החרדי ערוך עפ"י המקורות ומותאם לציבור שומר תומ"צ.
אני חושבת שאפשר להשיג בכל חנות ספרים,
השיטה פשוטה וישימה לחלוטין -
אלא שכמו כל שינוי בחיים, לשנות הרגלים זה דבר קשה מאד.
אומרים ששווה (:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;946785:
הספר המקורי הוא של אשה בשם שרה חמו,
שחלתה במחלה הידועה והפסיקה טיפולים כימותרפיים
וסיכנה את עצמה ועוד הרבה אחרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;947181:
וסיכנה את עצמה ועוד הרבה אחרים
וגם הצילה את עצמה והרבה אחרים.
אבל ללא ספק זו תיאוריה שנויה במחלוקת. (ללכת רק על טיפול טבעי בלי כימותרפיה)
במקרה של אבנים בכיס מרה לא מדובר בסכנת חיים ולכן זה משהו שאפשר להמליץ עליו כנסיון ללא חשש...
לא הייתי לוקחת על עצמי להמליץ למישהו לא לעשות טיפולים במחלה ל"ע,
וכן באופן אישי הסתייגתי מנושא השתיה אצלה.

• הוסף לסימניות
את הספר אני ערב לו יחסית מאוד קל ליישם, צריך רק לקרוא אותו בעיון, להיכנס חזק לרעיון, וזהו.
זה כיף וזה טוב, וזה ממלא אנרגיות!

רק שאתמול, יצרתי קשר עם גב' שרה חמו, והיא אמרה לי שאם עשיתי לםי הספר אני ערב לו בטוח עשיתי כמה טעויות... היא אומרת שעד שלא קוראים את הספר שלה, אין טעם לדבר איתה.

לגבי נושא השתיה, לא יודעת מה היא אומרת על זה במקור, אבל בספר אני ערב לו מוסבר יפה מאוד שלשתות לפי צמא זה לא בכל מקרה כמו למשל חולים, מבוגרים, תינוקות והרות, צריכים לשתות רגיל ולא לפי תחושת צמא, כמו כן לא במצב של טיול או מאמץ, ובטח לא כשלא מישמים את כל השיטה, כי כשמכניסים לגוף זבלים, הוא מאבד את היכולת לזהות בדיוק מתי צריך לשתות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;946776:
אפשר פרטים על השיטה הזו?
אני גם עם אבנים בכיס המרה, רק הפחד מפני התקפות משבית.........

את?

כבר לפני שנה וחצי שאלת בעניין... איך שרדת עד היום?

• הוסף לסימניות
עברתי את הניתוח לפני 13 שנה
מאז מרגישה מצוין ב"ה
ולגבי ההשמנה - תמיד היה לי נטיה כלפי מעלה
לא היה שינוי במשקל לכל כיוון
רק בהשפעת דיאטות פה ושם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה