- הוסף לסימניות
פרוסת סלומון ומרק עוף עשו לי התקף נוראיעוף בלי עור- כל החלקים מבושל/ צלוי/ מאודה/ אפוי כנ"ל
מאז מפחדת להכניס לפה חלבונים מהחי חוץ מביצים קשות
פרוסת סלומון ומרק עוף עשו לי התקף נוראיעוף בלי עור- כל החלקים מבושל/ צלוי/ מאודה/ אפוי כנ"ל
עוף צריך להוריד את העור לפני הבישול!פרוסת סלומון ומרק עוף עשו לי התקף נוראי
דג סלומון בהחלט שומני, דג מושט לדוגמא לא.פרוסת סלומון ומרק עוף עשו לי התקף נוראי
בררתי הרבה והבנתי שבסוף תמיד מגיעים לניתוח, השאלה רק מה עוברים בדרךלמה רק ניתוח? מה עם כל הריסוק? שיטות טבעיות?
כמה זמן החלמה מניתוח?
כיס מרה שמייצר אבנים ימשיך לייצר אבנים. לכן אין עניין לנסות לרסק או להוציא.למה רק ניתוח? מה עם כל הריסוק? שיטות טבעיות?
כמה זמן החלמה מניתוח?
היה לי משהו אבל לא באותה רמה, יכול להיות קשור לדרכי המרה.האם מיד אחרי הנתוח לכריתת כיס מרה תתכן התקפה כמו של מרה
כיס מרה זה איבר די חשובהיה לי משהו אבל לא באותה רמה, יכול להיות קשור לדרכי המרה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים