התייעצות אבנית בברז מכונת הכביסה, בתדירות גבוהה מה עושים?

• הוסף לסימניות
יש לי לאחרונה במכונת כביסה בעיה
בכל חודש בערך הזרם נחלש ויש לי סימון של ברז בצג
אני פותח את צינור המים מ2 הצדדים שלו (גם בחיבור לברז וגם בחיבור למכונה)
בשניהם יש לכלוך ואבנית
אני מרסס על המסננות סנו אנטי קלאק ושוטף
מחזיר למקום והכל חוזר לעבוד בשיא המרץ

הבעיה הגדולה שכל פעם שזה קורה
אני מזהה את זה לפי הכתמים האפורים הידועים לשמצה שממלאים לי את הבגדים לפתע פתאום!

איך אני יכול לסדר את הבעיה הזו אחת ולתמיד .
האם יש מסנן אבנית למכונת הכביסה?
או רעיון אחר?

וגם אשמח להבין איך קשור זרם המים החלש לכתמים האפורים שאני רואה על הכביסה במצב כזה ?
אני משתמש גם באבקה" מקסימה" וגם בג'ל פרסיל ירוק ושחור

• הוסף לסימניות
יש מסנן אבנית
אפשר לקנות בטבור
אתה מחבר את זה בין הברז לצינור של המכונה, וככה לא נכנס לך אבנית למכונה
הטכנאים תמיד מנסים למכור את זה ביוקר, אבל יש את זה בדרך כלל בכל טמבור

• הוסף לסימניות
יש מסנן אבנית
אפשר לקנות בטבור
אתה מחבר את זה בין הברז לצינור של המכונה, וככה לא נכנס לך אבנית למכונה
הטכנאים תמיד מנסים למכור את זה ביוקר, אבל יש את זה בדרך כלל בכל טמבור
מה המחיר?
אתם מכירים משהו מוצלח?

• הוסף לסימניות
לא
יודעת שזה קיים גם כמסנן לברז הראשי של הבית.
לא מכירה סוג ספציפי או מחירים
קניתי , בעז"ה זה יעזור.

עכשיו יש לי שאלה נוספת:
מצטבר לי גם לכלוך על המסננת בכניסה בצבע חום,
הייתי צריך לעבור עם מחט על חורי המסננת כדי לחלץ דברים שלא יצאו

מה עושיםם?

• הוסף לסימניות
א. "מסנן אבנית" שעשוי ממגנט שמתלבש על הצינור מבחוץ הוא לא יעיל בכלל מקווה שקנית מסוג אחר
ב. האם המים שמגיעים למכונה חמים?

• הוסף לסימניות
א. "מסנן אבנית" שעשוי ממגנט שמתלבש על הצינור מבחוץ הוא לא יעיל בכלל מקווה שקנית מסוג אחר
ב. האם המים שמגיעים למכונה חמים?
תודה על המענה.
1. קניתי מסנן סיליפוס
2. המים הם מים רגילים מברז רגיל , אינם חמים .
נשמח לעצתך:
יש לי 2 בעיות :
סתימה עם אבנית וחול/ לכלוך
כתמים אפורים על הכביסה

המכונה של חברת קונסטרוקטה אצלי כבר 4 שנים
לאחרונה בחצי שנה האחרונה התחיל כתמים חומים /אפורים על הבגדים הלבנים מידי פעם .
בנוסף, בחודשיים האחרונים נהיה לי סימון של ברז במכונה,אחרי שהזרם היה חלש מאד בתוך המכונה ואז פתחתי וניקיתי את הכניסה לצינור מים שם יש מסננת וגם את המסננת בכניסה למכונה, שניהם היו מלאים בחול לכלוך ואבנית
בנוסף, הזמנתי טכנאי של החברה (עדיים באחריות) הוא אמר שהכתמים הם בגלל שלא שמתי מעצור לג'ל בתא החומר, וגם הציע לעשות ניקוי כללי למכונה . עשיתי את שניהם
זה עזר לחודש ושוב חזר הסימון של הברז, וגם זרם המים התקטן מאד במכונה
שוב פתחתי וניקיתי את המסננות
וגם עשיתי ניקוי עם מלח לימון וסודה לשתיה לתוף עצמו
עכשיו אחרי 3 שבועות/ חודש זה חזר שוב הסימון של הברז
ניקיתי את שניהם ועברתי עם מחט על חורי המסנננת בכניסה למכונהשהיו סתומים בלכלוך חום ושמתי את מסנן אבנית הנ"ל בברז.

יש משהו מענין שבפעם האחרונה של הלכלוך שראיתי שכמה גרביים של ילדים קטנים בצבע לבן (לא שבתיות דקות אלא עבות) התמלאו בכתמים ממש גדולים , אבל בראש הגרב ולא היכן שדורכים ומתלכלך מחול.
אני לא משתמש במרכך בכלל אלא בג'ל של פרסיל . שחור וירוק לפי הצורך

אני צריך עזרה
למנוע אבנית וחול
ולמנוע כתמים אפורים

• הוסף לסימניות
כל זה נכתב בהקשר לאבנית. לא בטוח שזו הבעיה אצלכם.
צריך לבדוק את נושא האבנית במים..
אצלינו הבוילר עשה קצר בבית. הזמנו מישהו לתקן את הדוד שמש.
מה שיצא מהדוד היה מלחיץ---- כמויות של אבנים! דוד שמש של 3 וחצי שנים.
אחרי כמה ימים היתה תקלה של מים בבנין והגיעו לתקן. שאלנו את הטכנאי למה יש כ"כ הרבה אבן במים
בחודשים האחרונים, (א"א לשתות את סוף כוס הקפה.. מרגישים אבנים!) הוא אמר שמחפשים כל הזמן
מקורות מים ועברו לאחרונה לשאיבה ממקור אחר. לדעתי צריך לעשות עסק מזה ולבדוק לעומק את המים שאנחנו שותים.
אולי צריך לשים בברז הראשי מסנן אבנית. אבל חבל שלא מעדכנים בצורה מסודרת שעברו למי קידוחים.
(בכל אופן בבית שמש) רק לחשוב עם מה הכליות אמורות להתמודד..
מצורפות תמונות מתוכן דוד השמש. שימו לב- כל האבנים האלו הם חלק מהמים שיש לנו בברזים!!!

קבצים מצורפים

• IMG_2524.JPG
    IMG_2524.JPG
    4.9 MB · צפיות: 9
  • IMG_2525.JPG
    IMG_2525.JPG
    5.8 MB · צפיות: 11
  • IMG_2531.JPG
    IMG_2531.JPG
    6.7 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לגבי האבנית - מי שגר באזור שיש בו בנייה בד"כ יש במים חול ואבנים יותר מהרגיל והם נעצרים במסננת. קשור?
לגבי הכתמים האפורים - צרת רבים, לא יודע יותר מזה.

אם תוכל לסכם בחוברת מסודרת יהיה טוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה