אבנית בקומקום

• הוסף לסימניות
אייך אפשר להתפטר מאבנית בקומקום?

• הוסף לסימניות
להרתיח מים עם חומץ ביחס של 1/3 ו-2/3
האבנית נמסה.
אם יש הרבה אפשר לחזור על הפעולה שוב.

מומלץ להרתיח אח"כ מים נקיים.

• הוסף לסימניות
להרתיח מים עם חומץ.

• הוסף לסימניות
מלח לימון עם מים-פלאים
(אין לי מתכון מדוייק, אך אל דאגה זה לא צריך לתפוח :))

• הוסף לסימניות
להשתמש עם מים ממסנן מים רגיל > לא חשמלי קנקן כזה עם מסנן > 100ש"ח ולא צריך לנקות לא את הקומקום ולא את המגהץ

• הוסף לסימניות
יש לי איזה פיסת ברזל שנראית כמו טבעת סרוגה, שעלתה בסביבות 8 ₪ עם הבטחה שהיא מונעת אבנית. אכן אין לי אבנית רבה, מן הסתם המבנה הזה - של הטבעת - לוכד את האבנית לתוכו פנימה.

חוץ מזה, פעם בשנה בערך אני עושה לקומקום טיפול חומץ - הרתחה של כמות חומץ (מעוללם לא מדדתי, אבל תמיד הצליח גם בלי למדוד ;)), שוטפת - והקומקום כמו חדש.

לירושלמיות בינינו - אפשר לקנות תמצית חומץ (סינטטי, 100% חומץ. מסוכן בהחלט, חריף וצורב) אצל נבט בן ישר, רח' המסגר 1 (פניה שמאלה במעלה רח' בהר"ן, ממש לקראת סוף העליה). את התמצית מוהלים ביחס של 1:20, ויש בקבוק חומץ סינטטי בפרוטות.

• הוסף לסימניות
מלח לימון עושה את העבודה בהרתחה אחת

תמלאי את הקומקום או המיחם מים עד למעלה, ותשימי כפית, או 2 מלח לימון,
ואת מקבלת קומקום חדש!!!!!!!!!!

נכתב ע"י א-ירושלמית;1014328:
יש לי איזה פיסת ברזל שנראית כמו טבעת סרוגה, שעלתה בסביבות 8 ₪ עם הבטחה שהיא מונעת אבנית. אכן אין לי אבנית רבה, מן הסתם המבנה הזה - של הטבעת - לוכד את האבנית לתוכו פנימה.

חוץ מזה, פעם בשנה בערך אני עושה לקומקום טיפול חומץ - הרתחה של כמות חומץ (מעוללם לא מדדתי, אבל תמיד הצליח גם בלי למדוד ;)), שוטפת - והקומקום כמו חדש.

לירושלמיות בינינו - אפשר לקנות תמצית חומץ (סינטטי, 100% חומץ. מסוכן בהחלט, חריף וצורב) אצל נבט בן ישר, רח' המסגר 1 (פניה שמאלה במעלה רח' בהר"ן, ממש לקראת סוף העליה). את התמצית מוהלים ביחס של 1:20, ויש בקבוק חומץ סינטטי בפרוטות.

• הוסף לסימניות
רק מלח לימון !!!

בעבר הייתי משתמשת בחומץ אך כששכבת האבנית היתה גדולה זה הצריך הרתחה מספר פעמים.
(שלא לדבר על האדים החונקים)
עד שגליתי את המלח לימון, פעם אחת של הרתחה והקומקום יוצא מבריק!

• הוסף לסימניות
טוב יש לי פטנט יותר קל,
להפעיל את הקומקום ריק לשליש דקה,
לשטוף את הקומקום הייטב מכל האבנית שירדה.

זהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1014428:
טוב יש לי פטנט יותר קל,

זהו.
מסוכן מאוד עלול לשרוף את הקומוקום
הכי טוב להרתיח מים קומקום מלא ואח"כ להוסיף מלח לימון למשה כמה שעות ולשטוף כמה פעמים שיצא הטעם ..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 113570;1014432:
הכי טוב להרתיח מים קומקום מלא ואח"כ להוסיף מלח לימון למשה כמה שעות ולשטוף כמה פעמים שיצא הטעם ..

זה לא קורה,
לא מפעילים את הקומקום והולכים.

עומדים לידו מפעילים,
סופרים עד 7 מכבים, וזהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 113570;1014432:

לא חייב קומקום מלא,

אני עושה ככה תמיד: ממלאה חצי או קצת יותר מים מוסיפה 2 כפות מלח לימון(מההתחלה)
מרתיחה שהמכסה פתוח!!! שלא יכבה אחרי רתיחה אלא שימשיך לרתוח עד שאני רואה שהמים מתאדים כמעט עד הסוף מכבה שופכת את המים ומרתיחה מים חדשים שוב שופכת ושוב מרתיחה כדי שיצא הטעם... יוצא כמו חדש!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1014428:
טוב יש לי פטנט יותר קל,

זהו.
אכן כן. בלי לימון סוכר מלח נעליים וחצילים, פשוט וקצרצר. רק לשים לב שגוף החימום לא מאדים יותר מדי. ניתן לשטוף ולחזור על הפעולה כמידת הצורך.

• הוסף לסימניות
הריח של החומץ לא שווה את זה...
אני מרתיחה מיים, לאחר שרתח מוסיפה כפית מלח לימון. מרתיחה שוב. שופכת, מעבירה ניקוי עדין. והקומקום חדש.

• הוסף לסימניות
אין כמו המלח לימון!!-ניסיתי חומץ וממש לא רלוונטי,מוריד רק מלמעלה..
אני שופכת מלח לימון עד שכל האבנית מתכסה,ממלאה מים עד למקסימום ומרתיחה.
(לא ממליצה לכם לשכוח אח"כ את המים עם המלח לימון ולעשות קפה עם המים שהורתחו ;)...)מומלץ לחזור פעם בשלושה שבועות על התהליך..

• הוסף לסימניות
למה כ"כ הרבה?
אני שופכת קצת מלח לימון (למי יש זמן למדוד???) מרתיחה חצי קומקום, ממתינה כמה דקות והקומקום - חדש!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1014302:
להשתמש עם מים ממסנן מים רגיל > לא חשמלי קנקן כזה עם מסנן > 100ש"ח ולא צריך לנקות לא את הקומקום ולא את המגהץ
אנחנו קנינו מסנן כזה, ע"פ התיאור נשמע זהה למה שאת מתארת, והדגישו לנו שאסור לשתות את המים האלו!
לא יודעת אם אכן זה אותו מסנן, אבל אם כן- חשוב לבדוק היטב את העניין.

• הוסף לסימניות
מעניין - אף אחת כאן לא משתמשת במסיר אבנית?

אני רואה שכולן חסידות נלהבות של חומץ / מלח לימון....

אני אף פעם לא הסתדרתי עם הטבעיים האלה, הם לא עובדים אצלי משום מה, או שאני עושה משהו לא נכון...
אני שופכת לקומקום קצת מסיר אבנית (גם הכי זולים הם יעילים), משפשפת קלות עם ספוג, ואח"כ שוטפת היטב שלא ישארו שאריות. הקומקום יוצא מבריק, וכך גם כל משטח אחר שקסל אבנית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת