כללי אבסרקט טקסטואלי

• הוסף לסימניות
עוד קשקוש טרי.

קבצים מצורפים

• אבסרקט.jpg
    KB 307.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
וואו.......
תן הסבר אפילו קטן.

• הוסף לסימניות
מהמם אחד העבודות היפות שראיתי פה בפורום מאז שנרשמתי!!!!!

• הוסף לסימניות
פוטושופ, כמה שירים ברקע, פונטים משפחת רפורמה, כמה טקסטורות מעניינות בשיטות שילוב, מברשות מלמעלה בשיטות שילוב.
שימוש באילוסטרייטור ליצירת הקו המתעגל (למרות שבעצם לעבוד עם טקסטים יותר נוח באילוסטרייטור, אבל אני אוהב לראות מיד מה יוצא לי).

ואגב יש שם פאשלה של מילים על מילים, שתוקנה פה:
http://4.bp.blogspot.com/_1zyNVVYxACo/S8IJBlxnXQI/AAAAAAAAA34/jLzKdLLlpI4/אבסרקט.jpg

• הוסף לסימניות
פוטושופ, כמה שירים ברקע, פונטים משפחת רפורמה, כמה טקסטורות מעניינות בשיטות שילוב, מברשות מלמעלה בשיטות שילוב.
שימוש באילוסטרייטור ליצירת הקו המתעגל (למרות שבעצם לעבוד עם טקסטים יותר נוח באילוסטרייטור, אבל אני אוהב לראות מיד מה יוצא לי).

ואגב יש שם פאשלה של מילים על מילים, שתוקנה פה:
http://4.bp.blogspot.com/_1zyNVVYxACo/S8IJBlxnXQI/AAAAAAAAA34/jLzKdLLlpI4/אבסרקט.jpg

• הוסף לסימניות
אממממממ
אין מילים
פשוט מושלם!

• הוסף לסימניות
סורי רק על הטעות. נתכוונתי לאבסטרקט כמובן. אבל לא שמים לב, העין מחליקה את זה...

• הוסף לסימניות
תמיד ראיתי דברים כאלה רק בספרי עיצוב באנגלית ולא חשבתי שזה יכול להיות כ"כ יפה גם בעברית
ממש מיוחד
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, קומפוזיציה טובה.

• הוסף לסימניות
יופי של עבודה (מה, סתם ככה בשביל הכיף?)
ד.א. הטעות של האבסטרקט מייד קפצה לי לעין (וסרבה להחליק...)

• הוסף לסימניות
תוקן האבסטרקט (לא משהו, אמנם)...

וכן, סתם בשביל הכיף. אסור?.. אם זה דבר שממנו אני נהנה אז למה לא...

קבצים מצורפים

• אבסטרקט.jpg
    KB 323.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יפיפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איזוטופ;377401:
וכן, סתם בשביל הכיף. אסור?.. אם זה דבר שממנו אני נהנה אז למה לא...
נהפוכו...אני בעד!!!
70% במחשב שלי תפוס בכיף, 20% בתכל'ס ו 10% סתם זבל...:)

• הוסף לסימניות
מיוחד!

• הוסף לסימניות
מיוחד!!
אולי תנסה ליצר שטרות כסף-זה מזכיר את הסגנון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUXH86;377883:
מיוחד!!
אולי תנסה ליצר שטרות כסף-זה מזכיר את הסגנון
הלוואי! (שטרות כסף שכאלו...:))
אמנם אבסטרקט זה לא, אבל אין אפס: יש'ך את זה, לגמרי.
אחלה של קימפוז, טיפו וגוונים. (כמעט כל מה שאפשר לבקש...:eek:)

• הוסף לסימניות
גבי יצירת הקווים, הנה מדריך לכל המעוניין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה