אבקש מאוד את חוות דעתכם.

• הוסף לסימניות
מקסים!
אני כ"כ אוהבת את האוירה!
במיוחד את הגגות של הבתים והגדרות מסביב

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומוצלח! לדעתי אין שום הערות חוץ מאולי שכדאי לתקן קצת את הפה של הילד במעיל העפור שיהיה יותר ברור. איזה בחירה של הצבעים! אווירה של סתיו. ממש עשה לי חשק לצייר משהו בגוונים דומים! בהצלחה!

• הוסף לסימניות
איור יפהפה!
לדעתי הילדים בסוף (שמאל) קטנים מידי.

• הוסף לסימניות
כמה שזה יפהההה.
הייתי מסכימה לתמונה כזו בחדר ילדים. הצבעים בדיוק לטעמי.כובש.
המשך הצלחה.

• הוסף לסימניות
וואו הרקע מדהים ממש!!! הבתים מהממים והעצים והצביעה.

לגבי הדמויות האנושיות הן צריכות קצת שיפוץ, ההבדל בגדלים בין הקדמיים לאחוריים לא נראה נכון כ"כ, צריך לשחק עם זה. את מיקום חיתוך הדמויות הקדמיות עם הדף הייתי משנה, או להכניס את כל הגוף לדף או לחתוך יותר גבוה. צריך קצת עבודה ביד ימין של של הדמויות הקדמיות. (ולצבוע את הגרב.)
האווז הקדמי מעולה, לגבי שלושת האחרים קצת מפריע שהם העתקה אחד של השני.

• הוסף לסימניות
תמונה משגעת.
הרקע, האווירה , הבתים והגגות המאויירים בחן. הצבעים.
מצטרפת להארה שמעלי בקשר לדמויות,
הילדים קצת שוליים ביחס לתמונה.
גם מבחינת קומפוזיציה - הם בורחים מהדף, וגם משתלבים מידי בצבעים. (את הצבעים לא בטוח שכדאי לשנות, כוונתי הייתה רק - שתהיה להם יותר בדגשה וייחודיות ביחס לרקע)

חוצמיזה מקסים!

• הוסף לסימניות
איאיאייייייייייייי
הכפר שתמיד חלמתי עליו...

מעורר חושים.

• הוסף לסימניות
אהבתי!!!!!!!!!!!!
האווירה האוטנטית מדהימה, הלוואי על כולנו בכל ציור.
אפשר למשש את הקרשים הבלתי מעובדים, את הפשטות שספוגה בהם ואת שמחת החיים הפורצת מהם...
הרבה זמן שלא ראו פה עבודות שלך

• הוסף לסימניות
וואו מלא חן ואוירה מיוחדת! עושה חשק לראות עוד ועוד....

• הוסף לסימניות
מדהים!!! האווירה, הבתים, העלים, האווזים, הילדים, במיוחד הילד שמשחק שם בשלולית, שובה.
(מה שקצת מפריע, שאם היה עומד מבוגר ליד הילדים הקדמיים הוא לא היה יכול להיכנס לבתים)

• הוסף לסימניות
מדהים
ממש מכניס לאווירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י b.m;902449:
אהבתי!!!!!!!!!!!!
האווירה האוטנטית מדהימה, הלוואי על כולנו בכל ציור.
אפשר למשש את הקרשים הבלתי מעובדים, את הפשטות שספוגה בהם ואת שמחת החיים הפורצת מהם...
הרבה זמן שלא ראו פה עבודות שלך

תודה רבה לכל המחמאות, והערות.

הסיבה שאינני מעלה עבודות כל כך, כיון שאין לי אינטרנט בביתי, ב"ה, ולכן רק כאשר אני ליד מחשב עם אינטרנט אני מעלה עבודות.

שכחתי לכתוב, אבל זה ברור מאליו, שכל הזכויות שמורות!!!

• הוסף לסימניות
יפיפה הרקע!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה