נכתב ע"י בדיחה;977988:האם אבקת אפיה היא חמץ גמור או שאפשר לשמור לאחרי פסח (יש לי כמות גדולה)
האם זה תלוי בחברות יש לי של מיה ושל דרומה
לבדוק את המרכיבים... מדי פשוט?נכתב ע"י אז מה;978053:מישהו יודע האם יש חמץ ב:
רוטב צי'לי מתוק
רוטב סויה
אבקת פודינג
צבע מאכל
תמצית רום/ וניל
?
![]()
פודינג בדרך כלל זה ללא גלוטן, (רוב החברות) אז אני לא יודע מאיפה לקחת את הנתון המדהים הזה?נכתב ע"י קליגרף B;978055:פודינג יותר חמץ מלחם
על חלק כתוב: עמילן מעובד. על חלק כתוב: שמרים... ועל חלק לא רשום כלום!נכתב ע"י קקטוס;978058:לבדוק את המרכיבים... מדי פשוט?
לבדוק אזהרת אלרגנים: עם כתוב מכיל גלוטן, מסתבר שזה חמץ, אם כתוב "עשוי להכיל", מסתבר שזה לא חמץ.
כמו שאמרו כבר, לא חייבים לזרוקנכתב ע"י אז מה;978061:על חלק כתוב: עמילן מעובד. על חלק כתוב: שמרים... ועל חלק לא רשום כלום!
זה דברים לא לגמרי זולים, וחבל לי לזרוק אם לא חייבים...
זהו, שאנו לא מוכרים חמץ גמור---נכתב ע"י קקטוס;978063:כמו שאמרו כבר, לא חייבים לזרוק
יש הרבה אנשים שמוכרים אפילו חמץ גמור
יש כאלה שמוכרים תערובת חמץ
אבל תבדקי אם כתוב קוד ליד העמילן (E-222 לדוגמא)
תודה גדולה, אבל חסום לי... תוכל לשלוח בפרטי?נכתב ע"י קקטוס;978067:העמילן הנ"ל איננו חמץ
הוא מופיע במוצרים ללא גלוטן
שמרים זה לא חמץ
יש רשימה של הרב זריצקי
אם את חסומה אשלח לך בפרטי או במייל.
קישור לרשימה של הרב זריצקי מהשנה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים