אבקת כביסה פסגה סנו

• הוסף לסימניות
מישי ניסתה?
מה ההבדל בינה לבין מקסימה? מה עדיף?

• הוסף לסימניות
פחות איכותי. אני קניתי פעם בטעות במקום ביומט (אריזות דומות), ואשתי טענה שהיא רואה הבדל על הכביסה.
אני לא הרגשתי, אבל זה לא הוכחה לכלום....:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברך;1414579:
פחות איכותי. אני קניתי פעם בטעות במקום ביומט (אריזות דומות), ואשתי טענה שהיא רואה הבדל על הכביסה.
אני לא הרגשתי, אבל זה לא הוכחה לכלום....:)

טוענים שפחות איכותי....
אני משתמשת בזה במשך שנים,
(המחיר הרבה יותר זול, והכביסה יוצאת מצוחצחת לחלוטין)
בעלי קנה בקניה האחרונה בטעות ביומט (אריזות דומות)
ואני טוענת שאני לא רואה שום הבדל לטובה על הכביסה,
(זאת אומרת, כי גם קודם היה מצוין כך שאין צורך בשינוי לטובה :) )
אבל אני זה לא הוכחה לכלום ;)*

*זה פשוט משעשע לראות,
(ולעשות מחקר קטן :) ) כמה ההסתכלות, שלנו ככל הנראה צרה ומושפעת מכל מיני גורמים שונים...
לדוג׳ אצלי ככל הנראה ההסתכלות התחילה ממחיר זול של האבקה + מכונת כביסה טובה שמכבסת מצויין, וכך ״פסגה״ מתאימה לי מצוין.
ההגיון אומר שיש סיבה למחיר הזול יותר... והגיוני אולי שזה זול כי זה אמור להיות מותג פחות איכותי... אז יכול להיות שלאשתו של ״אברך״ יש לדוג׳ מכונת כביסה שמכבסת פחות טוב וזקוקה נניח לאבקת כביסה איכותית יותר...

וסליחה מ״אברך״ על השימוש בתגובתו למטרות מחקר, ואחרות... ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה