אבק שמש

• הוסף לסימניות
טרקטורוני בית שמש

קבצים מצורפים

• IMG_23142.JPG
    KB 51 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
חשיפה טובה שמעבירה אווירה

קצת צפוף מידי משמאל

• הוסף לסימניות
תפיסה מעולה!
מצטרף לגבי הצופף בשמאל.
צריך לתת קצת מרווח נשימה.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה (חשוכה מעט..) אבל המקום עצמו - מדהים ומומלץ בחום!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• traktoron.jpg
    KB 204.2 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יפה,
אהבתי את השידרוג של שיע,

גם לדעתי הצד השמאלחי קצת צפוף.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את העריכה של שעיה.
עם העריכה יוצא שהתמונה באמת יפה ומאוד "יעקבית". הקומפוזיציה מציקה לי, אבל אין מה לומר - זו קומפוזיציה שלך. דגש על האבק המואר באור השמש המיוחד (שקיעה, אם אני מבינה נכון), ולא על הטרקטורון בלבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;428854:
תמונה יפה (חשוכה מעט..) אבל המקום עצמו - מדהים ומומלץ בחום!
וכמדומני גם למי שאין רישיון. (היחיד בארץ)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;429091:
וכמדומני גם למי שאין רישיון. (היחיד בארץ)

מי שאין לו רשיון יכול לנהוג שם בכלי רכב שדורש רשיון??

• הוסף לסימניות
כן. אם אנחנו מתכוונים לאותו מקום. טרקטורוני בית שמש (משהו באיזור צומת אשתאול, אם צריך אני אבדוק בדיוק).
נוסעים בקבוצה עם מדריך, וגם מי שאין לו רישיון נהיגה יכול לעלות על טרקטורון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;429110:
כן. אם אנחנו מתכוונים לאותו מקום. טרקטורוני בית שמש (משהו באיזור צומת אשתאול, אם צריך אני אבדוק בדיוק).
נוסעים בקבוצה עם מדריך, וגם מי שאין לו רישיון נהיגה יכול לעלות על טרקטורון.

יש הבדל בין 'לעלות על טרטורון' לבין 'לנהוג בטרקטורון'

הם מתירים למי שאין בידו רשיון נהיגה לנהוג בטרקטורון?
רק תאמר לי שכן ואני מתלונן למשטרה ולמשרד התחבורה עכשיו. זהו רצח לכל דבר.

• הוסף לסימניות
תמונה יפהפיה, במיוחד אחרי העיבוד!!!!
לגבי הרשיון - ניתן לנהוג על הטרקטורונים הנ"ל החל מגיל 16, גם ללא רשיון.
אין לי מושג כיצד זה ייתכן, אבל ידוע לי בוודאות שכאשר היינו שם בעבר הגיעה משטרה כדי לוודא שהכל נעשה כחוק, ולאחר שהם ווידאו שהטיול אינו נושק לכבישים, אלא נעשה רק בשבילי עפר הם אישרו את העניין.

• הוסף לסימניות
בהחלט. ובדידי הוה עובדא. אשתי ואחי נהגו על טרקטורון על אף שאינם מחזיקים ברשיון נהיגה.

אצל אשתי זה לא החזיק הרבה זמן מעמד...

• הוסף לסימניות
זה נקרא "טרקטורוני נחם". בכביש 38 אחרי צומת אשתאול לפנות שמאלה לקיבוץ\מושב (לא זוכר בדיוק) נחם, ושם יש שילוט עד למקום. טל: 029918582
המקום נחמד והמסלול גם כן מאוד יפה, המדריך, אפע'ס לא מי יודע מה סימפטי.
(משלמים על חצי שעה ומתוך זה 7/8 דק' הולך על הדרכה נטו, בלי להיות על הטרקטורון בכלל, צעקות, קטילות, עקיצות, ועוד. לעדיני נפש מומלץ להצטייד בעצבים חזקים. אני כותב את זה כאן, כמי שהיה שם פעמיים והסיפור חזר על עצמו, המסלול כיף, המדריך הרבה פחות. הוא הוזהר על כך שנפרסם את היחס ה"אדיב" שלו. התגובה: "בכיף". אז הנה. כך שלא נראה לי שיש בעיה של לשוה"ר).

• הוסף לסימניות
יש להם הרבה מדריכים,
לא נראה לי שזה המקום להתדיין.

• הוסף לסימניות
אפשר לשלם קצת יותר ולקבל שעה.
מה שקרה אצלינו שהיינו יחד עם קבוצה של 5 בחורי ישיבות שלקחו חצי שעה, ואכן כמו שכתב מאירי (למה 5 ?) החצי שעה הראשונה היתה לימודי תיאוריה.... בקושי נסעו, פה ושם הערות, ועוד כל מיני, אבל אחרי חצי שעה שהישיבוחרים עזבו אותנו, המשכנו עם המדריך (אשתי עברה לטרקטורון שלי כאמור לעיל..) בנסיעה אתגרית של חצי שעה נטו, והיה ממש כיף.

• הוסף לסימניות
חברה,
יש פורומים ברחבי הנט, שמיועדים לכך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה