תזכי למצוות!אני מתרגשת!!מי כעמך ישראל. הגאולה קרובה אני בטוחה!נאספו עד עכשיו דרך הטופס ובקובץ המשותף -
49 שיר השירים
33 הפרשת חלה
48 הכנסת שבת 10 דקות לפני הזמן
עוד קבלות ו-5 ספרי תהילים.
תיכנסו בבקשה, תשתתפו ותפיצו -
קישור לטופס -
קישור לקובץ המשותף -![]()
אוספים קבלות ותהילים לזכותו של הנעדר אברהם משה בן גיטל - פרשת אמור
אברהם משה בן גיטל, בחור ישיבה בן 16 שנעדר כבר 40 יום באזור הצפון. כל קבלה, כל השתדלות ומאמץ יכולים להציל אותו! תזכו למצוות!forms.gle
![]()
קבלות לזכותו של הבחור אברהם משה בן גיטל
docs.google.com
תגידו לי אם יש כתות אני חייבת לברר את הכל-0548481461.תודה רבה!יש גם בגאולה איזה כת. הבנתי שיש בחורים (חסידיים) שנסחפים לשם. אולי למישהו יש מידע
אין חדש עדיין ה' יעזור ויגן ויושיע בקרוב!מה איתו?
תעדכני!אני מבררת על זה עכשיו! תודה רבה!
אמן תזכו למצוות ולכל טוב!כל השבת התפללתי
גם עליך וגם עליו
הלוואי שתבשרי לנו רק טוב בקרוב!!!!
אמן!
אם היו יודעים האשכול היה מקבל כיוון או של תפילה או של סגירהמה איתו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים