דרוש מידע אברהם שפירא

• הוסף לסימניות
את הטלפון של גב' רחל יש לי אבל זה לא יהיה לעיניין לתת את הטלפון שלה כך סתם בפורום לניק אנונימי.
הרבה יותר קל להגיע לסדיוגורה בבני ברק ולבקש אולי מאחד הגבאים את הטלפון של הבנים,
לא צריך לחשוש הם מקבלים במאור פנים את כולם..
המטבח של סימא: מצאתי מישהי שיכולה בפרטי לקשר בינך לבינה כדי לקבל את המספר של רחל. האם זה אפשרי לקשר ביניכן?

• הוסף לסימניות
@ המטבח של סימא אנא עני האם אפשר בבקשה להגיד למישהי שקשורה אליי לכתוב לך בפרטי כדי לקבל את המספר של האחות?
זה מאד מאד חשוב לי תודה.
סאדיגורה אמרו לי שהם אינם יכולים לתת לי את המספר. ואני חייב דחוף את המספרים של האח מוינה והאחות. זה מאד חשוב לנוסטלגיה, כי אולי יש להם מ.ב.ד. נדיר מלפני 40 שנה.
אנא עזרו לי!

• הוסף לסימניות
@ המטבח של סימא אנא עני האם אפשר בבקשה להגיד למישהי שקשורה אליי לכתוב לך בפרטי כדי לקבל את המספר של האחות?
זה מאד מאד חשוב לי תודה.
סאדיגורה אמרו לי שהם אינם יכולים לתת לי את המספר. ואני חייב דחוף את המספרים של האח מוינה והאחות. זה מאד חשוב לנוסטלגיה, כי אולי יש להם מ.ב.ד. נדיר מלפני 40 שנה.
אנא עזרו לי!
כתבתי לך לפני 2 הודעות את המספרים של אחד האחים
אני חושב שזה יקדם אותך
בהצלחה !!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה