אברה קדברה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחפש את הבת שלי לקוסמת.
יש לי שני קסמים, אחד עם קלפים, ושני עם צבעים.
צריכה רעיונות נוספים כדי לעשות לה קופסת קסמים.
כל רעיון יתקבל בברכה.

• הוסף לסימניות
מקל "שמדביקים" ליד ולא נופל.
כוסות עם פונפונים.
קופסת גפרורים עם משהו בפנים (ומחיצה באמצע)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1519078:
מקל "שמדביקים" ליד ולא נופל.
כוסות עם פונפונים.
קופסת גפרורים עם משהו בפנים (ומחיצה באמצע)

מה זה כוסות עם פונפונים?

• הוסף לסימניות
הנה

קבצים מצורפים

• noname (1).mp4
    8.9 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
תודה ברכה!
חמודה הקוסמות.
יש לך עוד?

• הוסף לסימניות
עוד אחד

קבצים מצורפים

• קוסם_הראל_פפו_-_לימוד_קסמים_קריעת_עיתון.mp4
    6.9 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אני לא כ"כ זוכרת זה היה משהו עם כוסות כפולים. יש משחק כזה של מזוודת קסמים, תנסי להשיג אותו ממישהו, יש שם קסמים+הוראות.
יש אפשרות של להחדיר שיפוד בבלון בלי להתפוצץ. (מושחים את השיפוד באמה, ומחדירים בזהירות רק בחלקים העבים, (בשפיץ של הבלון)

• הוסף לסימניות
תודה.
אשמח לעוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה