- הוסף לסימניות
כי לקופות יש פסיכיאטר פשוט ולא מספיק מוצלח ובהתחלה הוא באמת כן הלך אליהם עד שהתייאש.למה הוא לא פונה לקופ"ח? למרפאה לבריאות הנפש?
כי לקופות יש פסיכיאטר פשוט ולא מספיק מוצלח ובהתחלה הוא באמת כן הלך אליהם עד שהתייאש.למה הוא לא פונה לקופ"ח? למרפאה לבריאות הנפש?
ממש ממש כואב הלב לשמוע חייבים לעשות משהו. אין כאן מישהו מכל הגולשים שיש לו איזה 200 ש"ח מעשרות להעביר להם ?
אני מוכנה להעביר 500 ש"ח @מויסי שלחתי לך מייל ל 8478159 אשמח אם תגיב איך אפשר להעביר את הכסף.
בשורות טובות.
אם יהיה פרטים נוספים (כמו פרטי בנק לאן להעביר או מייל - נוכל לפתוח אשכול)אולי לזה נפתח אשכול חדש?
הרי אין מצב שלא נוכל לגייס שם כמה אלפים יפים - עם עם ישראל הנפלא שלנו.
לכולנו יש סכומים של צדקה או מעשרות. אפי' קטנים.
יהודים - בא נשלב ידיים, בשביל יהודי שסובל ממש ממש שלא באשמתו. מי יודע כמה הצדקה והאחדות היהודית הזו יכולה למנוע מאתנו???
פתחתי אשכול חדש, אך הוא הועבר לפורום תרומה וחסד..בהחלט ממש מחמם את הלב !!! המייל שלי הוא 8478159 שטרודל וכולי. אני יבקש ממנו שיתן את חשבון הבנק הפרטי שלו בכדי שיבוא ישירות אליו. ושוב תודה מכל הלב.
ממש כל הכבוד הלוואי שיצליחו לגייס את הסכום.פתחתי אשכול חדש, אך הוא הועבר לפורום תרומה וחסד..
מצורף קישור: https://www.prog.co.il/threads/הפרוגיסיטים-משלבים-ידיים-כנסו.777141/
ממש יפה כל הכבוד בתקווה שיהיה מי שיראה את האשכול שם.פתחתי אשכול חדש, אך הוא הועבר לפורום תרומה וחסד..
מצורף קישור: https://www.prog.co.il/threads/הפרוגיסיטים-משלבים-ידיים-כנסו.777141/
יש לקופות [במיוחד מכבי] רופאים טובים.כי לקופות יש פסיכיאטר פשוט ולא מספיק מוצלח ובהתחלה הוא באמת כן הלך אליהם עד שהתייאש.
וואי ממש כל הכבוד אשריכם ישראל. הבעיה שאין כמעט מי שנכנס לפורום תרומה וחסד, אין עוד דרך להפיץ בשבילו ?פתחתי אשכול חדש, אך הוא הועבר לפורום תרומה וחסד..
ממש יפה כל הכבוד בתקווה שיהיה מי שיראה את האשכול שם.
גם אני חשבתי כך מיד. אמנם אפשר להבין את ההנהלה, שהעבירו את זה - אך אולי בכל זאת ניתן לבקש אישור חד-פעמי.וואי ממש כל הכבוד אשריכם ישראל. הבעיה שאין כמעט מי שנכנס לפורום תרומה וחסד, אין עוד דרך להפיץ בשבילו ?
כאחת שמכירה מקרוב יודעת איזה ייסורים אלו ואיזה קושי זה שאין כסף עבור זה אלו ייסורים שאין לתאר במילים.
ממש מחמם את הלב בסופו של יום בזכות תרומתכם תוכלו להרים יהודי יקר ממשבר כה קשה. הלוואי ונצליח להגיע לסכום של 3000 ש"ח ואז נוכל להתחיל טיפול מסודר ובעז"ה לראות ישועות.במחשבה שניה - אולי נוכל כאן באשכול - להקפיץ אותו כל הזמן עם הודעה בסגנון 'תרמתי גם אני שלוש מאות שקל' או חמש שקל אפי'.
אני הראשון... בעזרת השם ובלי נדר, אתרום ברגע שייכנס לי סכום מסוים שאני מחכה לו. אז אוכל לעדכן באמת, אחר מעשה.
מה אתכם??
הוא ציין מייל 8478159@ וכולי. הוא זמין דרך שם. (דרך אגב אני ביקשתי פעם שעברה לאחר שהצלחתי לארגן תרומה, קבלה על הביקור אצל הפסיכיאטר וסיכום ביקור והוא שלח לי הכל. כך שזה באמת ממש צדקה האוטנטית ביותר)איך מעבירים?
כדי להבין כמה הבן אדם סובל אני חייבת לציין שמדובר כבר לפני למעלה משנה בעקבות איזה שאלה שהוא שאל באחד הפורמים.(דרך אגב אני ביקשתי פעם שעברה לאחר שהצלחתי לארגן תרומה, קבלה על הביקור אצל הפסיכיאטר וסיכום ביקור והוא שלח לי הכל. כך שזה באמת ממש צדקה האוטנטית ביותר)
לצערי הרב אף אחד עדיין לא פנה, אבל אני עדיין מאמין שבזכות האכפתיות והדאגה הכנה של כל כך הרבה אנשים (ובפרט של @מתיקות האהבה ) יבוא כאן אחד מהאנשים היקרים וידאג לאברך היקר הזה. תודה רבה על הכל....כדי להבין כמה הבן אדם סובל אני חייבת לציין שמדובר כבר לפני למעלה משנה בעקבות איזה שאלה שהוא שאל באחד הפורמים.
@מויסי נשמח כולנו לשמוע האם כבר תרמו משהו.
הנושאים החמים