דרוש מידע אברך לדרגה במעון

• הוסף לסימניות
אם האישה עובדת 24 ש"ש
ניתן להחשיב את השעות בכוילל?

• הוסף לסימניות
מניסיון של שנים ומהכרות עם המערכת . לא זכור לי שמס' שעות של הבעל יכול לצמצם את השעות של האישה.
כדי לקבל את הדרגה הנמוכה ביותר על האם לעבוד 36 שעות (כמובן עם שכר מתאים לנפש , )
ככל שיש פחות שעות ,הדרגה עולה בהתאמה.
(יהיה משמח לגלות שאני טועה,זה יפתור הרבה בעיות..)

• הוסף לסימניות
נסיון של הרבה שנים לא תקף לכמות השינויים שליברמן משנה כל יומיים, בעבר האמא היתה צריכה משרה מלאה והבעל בכולל, כיום רוצים ששני בני הזוג "ימצו" את כושר ההשתכרות, ולכן ששניהם יעבדו, אך מצד שני לכל עובד מספיק 24 ש"ש, ופה בא הבג"ץ ואמר שאברכים עדיין בתוקף, אבל ההקלה על שעות האמא קיים, כך הבנתי אבל לא לסמוך עלי אלא לברר

• הוסף לסימניות
זה נכון.
לאם מספיק 24 ש"ש אם לאבא יש 45 ש"ש של כולל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אפשר לנסות להכניס את הנתונים לסימולטור ולראות איזה דרגה יוצא
אני ניסיתי אברך + 130 שעות חודשיות ויצא לי דרגה 3

• הוסף לסימניות
בסימולטור הוא נותן על אברך, כשהעזר כנגדו עובדת 24 שעות (והאמת 24 שעות יומיות:)

• הוסף לסימניות
מניסיון של שנים ומהכרות עם המערכת . לא זכור לי שמס' שעות של הבעל יכול לצמצם את השעות של האישה.
כדי לקבל את הדרגה הנמוכה ביותר על האם לעבוד 36 שעות (כמובן עם שכר מתאים לנפש , )
ככל שיש פחות שעות ,הדרגה עולה בהתאמה.
(יהיה משמח לגלות שאני טועה,זה יפתור הרבה בעיות..)
הניסיון של שנים לא תקף לשנה האחרונה ואת אכן טועה בנוגע לשנים תשפ"ב ותשפ"ג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה