דרוש מידע אברך שאין לו פטור מהצבא יכול לקבל דרגה?

• הוסף לסימניות
למי שמסתיים הדרגה עכשיו אמור להיות כתוב תאריך סיום של הדרגה ?

• הוסף לסימניות
ואם הוא אברך שלא מקבל דתות, אז הוא לא זכאי לסבסוד?

• הוסף לסימניות
ביקשו מהתמת אישור פטור מהצבא לאברך בן 40
איך עושים זאת????
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה מגישים את הפטור מצבא בתוך עדכונט?
כי הגשתי באחר והם החזירו ששוב צריך להגיש את המסמכים.

• הוסף לסימניות
התקשרו מהמכון ואמרו שמחודש מרץ לא קיבלנו דרגה. רשום דרגה 12

אני בן 35! מקבל דתות.

קרה למישהו? אשמח ממש לדעת איך פותרים את הבעיה אם בכלל ...

מבקשים במעון השלמה של אלפי שח

אשמח לכל מענה שיסייע
תודה.

• הוסף לסימניות
אם בעלי עשה במרץ 27 הוא יכול לקבל דרגה?
אמרו לי שגיל הפטור הוארך לגיל 27.
מישהו שמע על דבר כזה?

• הוסף לסימניות
אם בעלי עשה במרץ 27 הוא יכול לקבל דרגה?
אמרו לי שגיל הפטור הוארך לגיל 27.
מישהו שמע על דבר כזה?
לא זה המינוח הנכון.
רק אברך שכעת הוא בן 27 אז לפני שנה שפקע ההסדר הוא היה בן [לפני] 26 ועדיין לא היה לו פטור, אז המצב נשאר גם עכשיו שהוא ללא פטור.

• הוסף לסימניות
אני אברך בן 39 ובשנתון שלי אחרי סיום שלב ההתייצבות היה צריך ללכת ללשכת הגיוס כדי לקבל את הפטור.
ואני לא ראיתי אז צורך בזה כך שכרגע למעשה אין לי פטור וכשהתקשרתי למיטב אמרה לי הנציגה שעדיין עלי להתייצב כדי לקבל את זה.
השאלה היא האם ידרשו ממני תעודת פטור? [בנתיים לא ענו בכלל]
אם יש למישהו מידע בעניין ממש יעזור לי, אני צריך את הדרגה בדחיפות
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה