תעסוקה לילדים אברכים?? נשואים לנשים עובדות גם בימי בין הזמנים?כנסו ותחכימו 🚣

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לתת לילדים להשתעמם... (וגם לריב קצת ;))
לא חייבים להעסיק אותם כל הזמן

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
תנסו לקנות הרבה יצירות וחוברות עבודה לילדים
זה לא מעסיק להרבה זמן אבל זה נותן חצי שעה של רוגע מידי כמה שעות

יש בכל חנות של סטוק וכאלו משחקים בסביבות ה20-30 ש"ח
שיכולים לעסיק לאיזה שעה שעתיים
אני קונה וזורקת אפילו אח"כ כי זה הרבה פעמיים חלקים קטנים ולא איכותיים למשחק חוזר

אם יש איזה ילדה בגיל 10-12 אפשר שהיא תעשה קיטנה בתשלום סמלי לכמה שעות לשאר החבורה
נותנים לה תקציב והיא מתארגנת על מה היא מפעילה וגם מרוויחה קצת כסף, לא חייב כל יום אבל כמה ימים יכול להצליח.

בהצלחה החופש הזה לא קל לאף אחד.

• הוסף לסימניות
גם בעיה.
אם הילדים ממש קטנים ולא שייך להשאיר אותם לבד ולא עם בייביסיטר, אז שיקום להתפלל בנץ.
ממש מוקדם - הכוונה שלא יכול להספיק לחזור הביתה לפני שתצא גם אם מתפלל בנץ...
אולי איזה בחור חברהמן שיפתח שירותי בייביסיטינג בביכנ"ס לשעה - שעתיים כל בוקר באיזה חדר צדדי יעודי.

• הוסף לסימניות
ממש מוקדם - הכוונה שלא יכול להספיק לחזור הביתה לפני שתצא גם אם מתפלל בנץ...
אולי איזה בחור חברהמן שיפתח שירותי בייביסיטינג בביכנ"ס לשעה - שעתיים כל בוקר באיזה חדר צדדי יעודי.
חזק 👍

זוכרים את הקורונה?
אז היו קוי מנינים בטלפון ואני יודע שעד עכשיו יש גם ספרדי גם חסידי וזה אונליין ונחשב כמתפלל במנין.
כשממש אין ברירה הייתי מציע שיתפלל כך.
בזמני אונס כגון חולי וכאלה מכיר הרבה ממש שמתפללים כך..

• הוסף לסימניות
הולכים להיות בקהילה של קולדצקי בבני ברק
קיטנת בינהזמנים לילדים 3 שבועות ב200 ש"ח לילד
במבנה של חיידר ממוזג עם הפעלות תוכניות יצרות ועוד
מגיל 3 חדשים (!)
אולי שגם בירושלים מישהו ירים את הכפפה
כי נוצר מצב שאברכים סולדים מבנין הזמנים וגם הרי צריכים קצת להתרענן ולא באמת אפשר לעשות את זה

• הוסף לסימניות
בהחלט יצא שכרו בהפסדו
יש כאלה שבכלל מגזימים באופ כללי כל השנה
שכחו שכתוב בשלט "בית כנסת" ולא "מעונות יום"
הגבאי ביקש ממני תשלום בייביסיטר על זה שהבאתי בזמנו בביה"ז את הילד לתפילות
אני לא מכניס את הילדים לתוך הבית כנסת שלא יפריעו למתפללים
כמובן שהתפילה היא לא אותה תפילה, אין לי מי שישמור על הילדים בחופש.

• הוסף לסימניות
בהחלט יצא שכרו בהפסדו
יש כאלה שבכלל מגזימים באופ כללי כל השנה
שכחו שכתוב בשלט "בית כנסת" ולא "מעונות יום"
אני לא חושבת שיש מישהו שעושה את זה מלכתחילה,
החיים מורכבים,
לפעמים האבא צריך להשאר עם ילד חולה בבית מחוסר ברירה,
לפעמים אין מסגרת לתינוקים בימי שישי והאישה עובדת
קצת כף זכות לא תזיק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה