צילום אמנותי אב ובן, אהבה ותורה.

• הוסף לסימניות
בעזרת ה' יתברך.

כל כך מזמן לא העליתי תמונות ולא ביקרתי כאן.
ברוך ה' אני עסוקה ולא נותר לי כל כך פנאי..
אבל כאן בפרוג- הבור ששתיתי ממנו...

אשמח להעלות לחוו"ד ושיתוף, לשמוע אם יש הארות/הערות.
תמונה שהצלחתי לתפוס, ואף היא תפסה את הלב שלי-
אותי היא מאוד ריגשה.
המעמד אותנטי ולא מבויים.
upload_2018-10-23_22-17-37.png
upload_2018-10-23_22-17-37.png

CANON 70D

• הוסף לסימניות
מדהים "אין מילים" .
ממש תמונה מרגשת
מראה את אהבת האב לבן

• הוסף לסימניות
תודה!
נעים לשמוע!

• הוסף לסימניות
אוטנטי כ"כ
כל הכבוד שהצלחת כך לתפוס בספונטניות.

• תודה
Reactions: ort
  • הוסף לסימניות
תפיסה מצויינת ומביעה!!

חבל על הכשל הטכני מבחינת חדות וקומפוזיציה. הייתי מפנה את המצלמה מעט ימינה יותר כך שהמצלומים יהיו בשליש השמאלי.

על איזה עדשה את עובדת?

• הוסף לסימניות
אורית , מקסים. ומרגש. איך שניהם נהנים אחד מהשני ומהלימוד המשותף.
תמונה כ"כ יפה שמספרת הרבה על הצלמת ועל המקצועיות.
תשתפי אותנו בעוד תמונות שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה