מידע שימושי אגד, מוטי, ואני:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא אני יצרתי
אבל אני חייבת לשתף

(אולי נפתח פרויקט לגיוס המונים
בשביל לפרסם את המודעה הזו בעיתונות הכללית
ונראה את תגובת בג"ץ...)

לצערי כבר אין לי אפשרות לערוך
אז רק אוסיף-
קרדיט על המודעה לניק @אספקלריא

שאפו!

• הוסף לסימניות
בבקשה:

קבצים מצורפים

• מה דעתכם על הקמפיין המעליב של אגד_ - פשקוויל.pdf
    1.2 MB · צפיות: 238
  • הוסף לסימניות
זה מילה עדינה לומר 'חוצפה' על קמפיין כזה!!!

אז
מאגד - התיאשנו,
מהמשרד פרסום שלא השכיל לטפל בתוכן ואפילו לא לעדן - אנחנו תמהים,
אבל מהעיתונות החרדית ומהמקומונים של השכונות החרדיות ????? --- איך זה?

לאן הגענו? לא אכפת להנהלת העיתון מהתדמית שהם נותנים לציבור החרדי,
וכשהעיתון מאשר - זה אומר שהוועדה הרוחנית אישרה?
מה קורה פה???

עד מתי נשתוק לפרסומים לא ראויים שמתפרסמים בעיתונים המיועדים
לציבור חרדי, שמור ואיכותי?

• הוסף לסימניות
בושה שאלו הם עיתונינו, ובושה שהמנהלים של העיתונות שלנו לא קמו וזרקו את אגד ומשרד הפרסום שאחראי למודעה הפוגענית הזו מכל המדרגות.

בושה.

יש בעיה אחת גדולה מאוד!!!
והיא נקראת משרד פרסום!!
נראה אותכם לא מפרסמים מודעה 1 שלהם
תקבלו חרם מהמשרד
עיין ערך......(טרה) - המבשר

עד שיערכו את זה

• הוסף לסימניות
צריך לנתק את אגד מהחשמל, לספור עד 10, ולהחזיר מחדש.
אוי... כמה שאתה מצחיק... אין עליך אתה תותח!!!
סתם יהיה מעניין פעם לראות את העולם דרך המשקפיים שלך...
(איזה נס שלא פרשת...)

• הוסף לסימניות
פעם כשהיה כשהיה את הכרטיסיות, והנהג היה יושב ומנקב אותן, יכלנו לספור את פיסות הנייר שנפלו מהניקוב, ולפי זה לדעת איך לתמרן את מערך התחבורה.
אהבתי!

• הוסף לסימניות
שמעתי את הטענה המגוחכת של משרד התחבורה.
אחרי שהתלוננו שהעומסים בקווים 31 ו32 גובלים בסכנת חנק, ענו לנו "דווקא אין הרבה תיקופים בקווים האלה בשעות הצהריים".
ברור, כאילו למישהו יש יכולת להזיז את היד על מנת לשלוף את הרב קו.

בטח אין תיקופים. עמדנו לאחרונה בתחנה בכביש רמות עם שתי ילדות קטנות בשעות אחה"צ, האוטובוס בקו 31 (הדחוס והקצר!!!) נופף לנו לשלום ואפילו לא עצר. איך נוכל לתקף, אם האוטובוס לא מעלה אותנו?

תודו שזו שיטה הגיונית:

1. שולחים לקו המבוקש והנוראי הזה, אוטובוס קצר בתדירות נמוכה.
2. לא צריך לספור את כל העשרות שנותרו בתחנות, הם הרי לא תיקפו.
3. תוצאות הבדיקה: בקו 31 בשעת אחה"צ לא היו הרבה תיקופים.
4. מסקנה: אפשר להמשיך לשלוח אוטובוסים קצרים לקו הזה, אין לו ביקוש.

• הוסף לסימניות
אז
מאגד - התיאשנו,
מהמשרד פרסום שלא השכיל לטפל בתוכן ואפילו לא לעדן - אנחנו תמהים,
אבל מהעיתונות החרדית ומהמקומונים של השכונות החרדיות ????? --- איך זה?

נראה לי להיפך
מהעיתונות התיאשנו
על משרד הפרסום כבר משמן לא סמכנו
ומאגד איך זה {שלא כל החברות הולכות אחריהם עם כאלה קמפיינים בסך הכל מדברים על זה יותר מכל מודעה עלובה של חברה אחרת בעניין התיקוף

• הוסף לסימניות
מה אתה רוצים? חברה בת למעלה מ-90, לא הגיע הזמן לפרישה [מאוחרת]?...:p

• הוסף לסימניות
לא קראתי הכל אבל לכל מי שתהה אם צריך לתקף גם כשיש חופשי או מעבר התשובה היא "כן".
התיקוף הוא כעין ביטוח. מי שלא מתקף וחלילה קורה לו משהו באוטובוס שלא יבוא בתביעות לחברה
רק לידיעתכם! ! !

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם רץ עכשיו קמפיין גם אצל החילונים?
אם לא, יש כאן עילה לתביעה לדעתי

אני ראיתי בעיתון בשבע (מיועד לציבור הדתי)
שהיה קמפיין דומה ממש רק בלי השכוייח אלא תודה וכו'

• הוסף לסימניות
אני מגיע ממקום אחר לגמרי, אסביר אחת ולתמיד את הכאב האישי שלי.
בעיניי הדרך הכשרה היחידה לצרוך חדשות היא עיתונות יומית חרדית. לא רדיו, לא אינטרנט, לא כלום. רק עיתונות יומית מפוקחת. עם וועדה תורנית רצינית ונשכנית וקווים אדומים.

ולכן, כואב לי מאוד לראות איך עיתון, שהוא היחיד שנכנס לביתם של מרבית מכריי (ובצדק), מציע אינסוף מלכודות פיננסיות נוראיות לקוראיו. בלי שום סינון, בלי שום אכפתיות לגבי גורלם של כל כך הרבה אברכים יקרים ואהובים שנפלו בפח, בזה אחר זה. בתמימות. כי הם מקבלים את העיתון הזה כמשהו ערכי ואמין (ובצדק, שוב).

ערכינו אינם למכירה, וחבל שעורכנו כן.

ובצדק? אולי עד לפני כמה וכמה שנים
כבר מזמן הוא לא אמור להיות העיתון שנכנס לבתיהם של רבי וטובים

• הוסף לסימניות
לכל המתאוננים ובצדק רב
אני רוצה לשאול שאלה אחת קטנה קטנה קטנה, הרי הקמפיין הזה עולה לאגד מאות אלפי ש"ח ופגיעה אנושה ביחסיה המעורערים גם כך עם המגזר החרדי, אז למה היא עושה את זה?? הרי זה לא יאיר לפיד אלא חברה שרוצה להרוויח כסף ורק זה מה שמעניין אותה, צריך לומר שהם בכל אופן חושבים שיש הרבה אנשים שלא משלמים, אז אמנם יש להם שירות זוועה ודוחק אשיר ומרושע באוטובוסים אבל את המודעה הזו הם עשו כי הם חשבו שזה המצב (ואני לא מעיז לחשוב שכחברה שהולכת להוציא כ"כ הרבה כסף על פרסומים הם בטח בדקו את זה.... ואלי מצאו משהו שאנחנו לא מספיק יודעים....) תחשבו קצת לפני שאתם צועקים עלי;);););)

• הוסף לסימניות
לכל המתאוננים ובצדק רב
אני רוצה לשאול שאלה אחת קטנה קטנה קטנה, הרי הקמפיין הזה עולה לאגד מאות אלפי ש"ח ופגיעה אנושה ביחסיה המעורערים גם כך עם המגזר החרדי, אז למה היא עושה את זה?? הרי זה לא יאיר לפיד אלא חברה שרוצה להרוויח כסף ורק זה מה שמעניין אותה, צריך לומר שהם בכל אופן חושבים שיש הרבה אנשים שלא משלמים, אז אמנם יש להם שירות זוועה ודוחק אשיר ומרושע באוטובוסים אבל את המודעה הזו הם עשו כי הם חשבו שזה המצב (ואני לא מעיז לחשוב שכחברה שהולכת להוציא כ"כ הרבה כסף על פרסומים הם בטח בדקו את זה.... ואלי מצאו משהו שאנחנו לא מספיק יודעים....) תחשבו קצת לפני שאתם צועקים עלי;);););)
לא צועקת
אבל לא מסכימה.
חברה גדולה מקציבה תקציב פרסומי לכל שנה. מדובר בתקציבי ענק שמבוזבזים במריחת שלטי פרסום ענקיים וכתבות יח"צ וכו'
ויש גם פרסום שמיועד למגזר החרדי
לומר שהם מנצלים את תקציב הפרסום שלהם כפי שעסק קטן מנצל את תקציב הפרסום שלו? התשובה היא לא. הם פשוט מבזבזים
והגיוני מאד שכעת סוף שנה מישהו החליט שנותרו עודפים ובואו נצא לקמפיין כלשהו.
איזהו קמפיין טוב? כזה שידברו עליו. בואו נזכיר לאנשים לתקף!
אם יש צורך או לא, פגיעה או לא - מישהו שם לא עשה עבודה מספיק טובה. אבל התקציב לאוטובוסים ממילא מגיע דרך משרד התחבורה ברובו.. מה שאומר שהם חיפשו להוציא את התקציב הנותר, ולא כפתרון לבעיה כלשהי.
להיפך - אגד אמורה להבין שהיא חברה נפיצה מאד בציבור החרדי וכל אפצ'י שלה יגרום לתגובות אנטי ונגד. היא אמורה להזהר בצוננין הרבה יותר מחברה אחרת ברותחין. וגל אורן עשו לה שירות גרוע (ואז לא היה קם האשכול הזה.. )

• הוסף לסימניות
לא צועקת
אבל לא מסכימה.
חברה גדולה מקציבה תקציב פרסומי לכל שנה. מדובר בתקציבי ענק שמבוזבזים במריחת שלטי פרסום ענקיים וכתבות יח"צ וכו'
ויש גם פרסום שמיועד למגזר החרדי
לומר שהם מנצלים את תקציב הפרסום שלהם כפי שעסק קטן מנצל את תקציב הפרסום שלו? התשובה היא לא. הם פשוט מבזבזים
והגיוני מאד שכעת סוף שנה מישהו החליט שנותרו עודפים ובואו נצא לקמפיין כלשהו.
איזהו קמפיין טוב? כזה שידברו עליו. בואו נזכיר לאנשים לתקף!
אם יש צורך או לא, פגיעה או לא - מישהו שם לא עשה עבודה מספיק טובה. אבל התקציב לאוטובוסים ממילא מגיע דרך משרד התחבורה ברובו.. מה שאומר שהם חיפשו להוציא את התקציב הנותר, ולא כפתרון לבעיה כלשהי.
להיפך - אגד אמורה להבין שהיא חברה נפיצה מאד בציבור החרדי וכל אפצ'י שלה יגרום לתגובות אנטי ונגד. היא אמורה להזהר בצוננין הרבה יותר מחברה אחרת ברותחין. וגל אורן עשו לה שירות גרוע (ואז לא היה קם האשכול הזה.. )

יתכן שאת צודקת אבל אני מתעקש לומר שהם "בזבזו" תקציב על משהו שהם חשבו שהוא קיים, הרי הם לא קמו בבוקר והמציאו את סתם כי יש להם כסף לבזבז!

• הוסף לסימניות
יתכן שאת צודקת אבל אני מתעקש לומר שהם "בזבזו" תקציב על משהו שהם חשבו שהוא קיים, הרי הם לא קמו בבוקר והמציאו את סתם כי יש להם כסף לבזבז!
אני לא יודעת אם זה באמת מגזרי או לא, (לפי מה שכתבו למעלה, שהיה קמפיין דומה ב"בשבע")
אבל לעניין הזה העלו טענות קשות ואגד צריכה לתת עליהן תשובה
לא כל דבר שאומרים לנו צריך לדפוק על חטא. וכאן החברה צריכה לעשות הרבה מעבר ללדפוק על חטא (כמו למשל לאפשר פיזית לתקף באוטובוסים)
כמה פעמים נסעתם בקו 2 חזור מהכותל ומהעומס לא היה ניתן לזוז? בטח שלא להגיע לנהג / לתקף
אז יש כאלו שזוכרים אח"כ לשלם באוטובוס אחר, ויש כאלו ששכחו
במקום לשלוח אוטובוסים נוספים הכי קל להאשים את ציבור הנוסעים. הכי קל.
(וגם לא נשאר תקציב לאוטובוסים, ולפרסום כן. אז בואו ננסה לפתור את הבעיה דרך שם. אממה לפני שנתיים במהלך כזה קיבלנו יח"צ כל כך שלילי? לא. בטח הציבור שכח עברו שנתיים אפשר לנסות שוב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת