נכתב ע"י דגאיש;2376067:פעם אגד היום אגדה!
היכונו למערכה
- דגאיש
נכתב ע"י איציק כרמי;2376212:ב. כמה מסרים במודעה אחת?
נכתב ע"י EPaP;2376223:ל"אגדה" יש 2 משמעיות:
1. אגדה, סיפור עם. מעשה שלא היה.
2. דמות חשובה ונערצת שהופכת ל"אגדה", דמות הירואית.
נכתב ע"י נתין;2376242:הרבה יותר מזה...
בחז"ל אגדה זה מתיקות (דגאיש?) ודברי חז"ל נפלאים.
הציונים הפכו את המנוח אגדה לסיפורי עם בדויים!
א בושע מיט א חרפה
נכתב ע"י איציק כרמי;2376212:א. זו קריאה לחרם צרכנים, זו לא שביתה בראי מעצבים.
ב. כמה מסרים במודעה אחת?
חזק ביתר!נכתב ע"י איציק כרמי;2376394:אם היה לי זמן פנוי הייתי משקיע עוד קצת
נכתב ע"י מטאלי;2376427:באמת יש כזה דבר אזרחים למען נהגי אגד חוץ ממשפחות הנהגים???
אבל זה גדול!!!
נכתב ע"י איציק כרמי;2376394:אם היה לי זמן פנוי הייתי משקיע עוד קצת
נכתב ע"י רחל 3242;2376936:מאד מקורי ויפה!!
אבל בטוח שיש לך רכב!!!!
נכתב ע"י איציק כרמי;2377199:נכון, יש בבעלותתי רכב אבל אני נעזר רבות בשירותי התחבורה הציבורית.
זה יעיל לעיתים פי כמה
נכתב ע"י רחל 3242;2376936:מאד מקורי ויפה!!
אבל בטוח שיש לך רכב!!!!
נכתב ע"י כוכב מבריק;2377401:גם אם לא הוא לא משתמש באגד
נכתב ע"י איציק כרמי;2377623:אתם שוב הופכים את הדיון לגופו של משתמש. ולא לגופו של עניין.
במאמר המוסגר, אל תשכח שאני ירושלמי במקור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים