מידע שימושי אגוז הודי

• פותח הנושא 23
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שמעתי על דיאטה שעושים עם שתיה מאגוז הודי
איפה משיגים בב"ב?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה שמעתי מכמה וכה שממש עזר להם

• הוסף לסימניות
תעשו חיפוש בפרוג ותגלו דברים מבהילים.
(בעיקר בנוגע לתפקודי כבד)

• תודה
Reactions: 23
  • הוסף לסימניות
אני גם שמעתי ראיון עם אחת מאוד מפורסמת שסיפרה על סיבוך שקרה לה מזה. נצלה בניסים.

• תודה
  • הוסף לסימניות
לאחים שלי לא עזר בכלל

• תודה
  • הוסף לסימניות
אני השתמשתי בזה.
לי זה עזר, אמנם השילשולים מעצבנים מאוד, אבל אם מקפידים על ההוראות מרגישים מצוין.
כל אחד לגופו, מנסים ואם רואים בעיה מיד מפסיקים.

לא מכירה שתיה.
אני השתמשתי באגוז שחותכים אותו ומפוררים...

• תודה
  • הוסף לסימניות
אני השתמשתי בזה.
לי זה עזר, אמנם השילשולים מעצבנים מאוד, אבל אם מקפידים על ההוראות מרגישים מצוין.
כל אחד לגופו, מנסים ואם רואים בעיה מיד מפסיקים.

לא מכירה שתיה.
אני השתמשתי באגוז שחותכים אותו ומפוררים...
יש לך את המספר של המוכר?

• תודה
  • הוסף לסימניות
למה שמעתי מכמה וכה שממש עזר להם
זה מסוכן מאוד!!!!
הורס את מערכת העיכול!!!!
ונשמרתם מאוד לנפשותיכם!!!!
שמעתי משהו שזה עזר והיא ירדה מאוד אבל אמרו לה שזה מסוכן והפסיקה מיד.
הרעיון הוא שהגוף מתרוקן מהר, ולא מעכל כלום ולכן אפשר לאכול הכל בלי לעלות במשקל, לפי הרעיון שכביכול עוקף את הקב"ה ואת סדר בריאתו מבינים שזה אסור מכל וכל.

• תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה