עזרה אגורה

• פותח הנושא Mail
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פרסמתם חפץ?

אני צריכה פרטים של מוסר חפץ,
והאתר נותן רק למי שיש לו מודעה פעילה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי בבית טישו במצב סביר
לא אכפת לי שתמסרו אותו בשמי, ויפתח לכם האופציה לראות מודעות
תודה,
לא עוזר.
גם אני יכולה לפרסם לבד...
הבעיה היא שצריך מישהו שפרסם לפני 24 שעות, רק אז זה נפתח.

• הוסף לסימניות
מישהו יותר רציני..... יש?

• הוסף לסימניות
לי יש אישור צפיה
משתדל כל שבוע לתת שם משהו. [וכרגיל דברים שווים :)]

• הוסף לסימניות
נמחק... תודה
@ר.ב.ב.ש
@תות פשוט

הצלחתם פעם לקבל משם משהו? זה נראה לי כמו פיס
פעם אחת ניסיתי ליצור קשר על מסירת אופניים באזור מגורי ולא היתה תשובה במספר הטלפון. או שלא היה זמין.
ויצרתי קשר ממש מהר מיד אחרי הפרסום
זה גרם לי להבין שנדיר להצליח לקבל משם משהו אמיתי . אם כי סביר שיש אנשים שרוצים להיפטר מהר ממשהו שווה ומפרסמים שם..אבל צריך הרבה מזל בשביל בינגו..

• הוסף לסימניות
הצלחתם פעם לקבל משם משהו? זה נראה לי כמו פיס
בשביל עצמי לא הרבה, אבל כן.
אבל יש לנו קבוצה במייל של המשפחה מכל הארץ, ואני מעלה מידי פעם דברים איכותיים וטובים,
והרבה פעמים קיבלו דברים.
חלקם לא היו באיכות שכתבו, וחלקם ממש יפים וטובים.

ואני אישית מסרתי דברים איכותיים, [לא תמיד, אבל כרגיל כן]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה