עזרה אגורה

• פותח הנושא Mail
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
@ר.ב.ב.ש
@תות פשוט

הצלחתם פעם לקבל משם משהו? זה נראה לי כמו פיס
פעם אחת ניסיתי ליצור קשר על מסירת אופניים באזור מגורי ולא היתה תשובה במספר הטלפון. או שלא היה זמין.
ויצרתי קשר ממש מהר מיד אחרי הפרסום
זה גרם לי להבין שנדיר להצליח לקבל משם משהו אמיתי . אם כי סביר שיש אנשים שרוצים להיפטר מהר ממשהו שווה ומפרסמים שם..אבל צריך הרבה מזל בשביל בינגו..
תלוי מתי ראית את המודעה
כדאי להגדיר סוכן חכם שישלח לך מייל כל פעם שמפרסמים משהו שהגדרת

• הוסף לסימניות
1659253906721.png

מישהו יכול לבדוק לי את זה:

תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בתור אחד שמתנדב באתר, אני יסביר כמה דברים:
1. דברים טובים אכן נחטפים מהר, אבל מאד מהר...
2. צוות האתר מסנן מודעות ככל האפשר אך לעיתים הגבול דק בין לאשר מודעה או לפסול.
3. יש לציין שהמון המון מהציבור שלנו נעזר באתר, ולכן זה לא רק חסד אמיתי אלא גם תמיכה במשפחות אברכים.
4. באמת לא יפה לתת חפץ זניח! הרעיון הוא שכל אחד יש לו מוצר מיותר וטוב אחת לכמה חודשים, חבל להעמיס על הצוות עבודה מיותרת וגם חבל לפגוע באימון של משתמשי האתר ולפרסם מודעות לא רלוונטיות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה