אגלי זהב

• הוסף לסימניות
פששש.. מה זה, שרף?

• הוסף לסימניות
יפה!
רק שחסרה חדות במיוחד על הנושא
וגם מעט רוויה יכולה לתרום, ככה זה די אנמי
:)

• הוסף לסימניות
תודה מוטי!

תנסה אולי להקליק על התמונה, זה יכול לעזור, ואם לא אז...

לגבי הצבע מאד הסתפקתי אם הוספת רוויה תתרום או תזיק, שיחקתי עם זה הלוך וחזור ולבסוף בחרתי באנמי רק כדי להדגיש את הצבע של השרף, עניין של טעם אישי כנראה.

(אגב ראיתי שתמונת העגורים שלך מככבת בניוזלטר, תמונה מדהימה! אחת מהטובות ביותר שנתקלתי לאחרונה)

• הוסף לסימניות
תודה מוטי!

תנסה אולי להקליק על התמונה, זה יכול לעזור, ואם לא אז...

לגבי הצבע מאד הסתפקתי אם הוספת רוויה תתרום או תזיק, שיחקתי עם זה הלוך וחזור ולבסוף בחרתי באנמי רק כדי להדגיש את הצבע של השרף, עניין של טעם אישי כנראה.

(אגב ראיתי שתמונת העגורים שלך מככבת בניוזלטר, תמונה מדהימה! אחת מהטובות ביותר שנתקלתי לאחרונה)

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממקמת את השרף במקום אחר אם הוא הנושא-לכיוון צד ימין אחרי אמצע הרוחב. ומעל חצי התמונה בגובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה_פה;568131:
אני הייתי ממקמת את השרף במקום אחר אם הוא הנושא-לכיוון צד ימין אחרי אמצע הרוחב. ומעל חצי התמונה בגובה.

למה?
:)

• הוסף לסימניות
יפה!

• הוסף לסימניות
זה נחמד מאוד
אני חושב שהייתי מתקרב קצת יותר
ומנסה לבודד את הסיטואציה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;568502:
זה נחמד מאוד
אני חושב שהייתי מתקרב קצת יותר
ומנסה לבודד את הסיטואציה...

הציוד שברשותי לא מאפשר לי קרבה יותר מזה...:(

אתה בטוח שעדיף לבודד יותר? יש איזו ניגודיות יפה בין עיגול הזהב ובין קליפת העץ הדוקרנית והאסימטרית והעיגול לא מספיק מעניין כשלעצמו.

אולי באמת עם קרבה גדולה יותר תתכן השתקפות מעניינת.

תודה!

• הוסף לסימניות
למה? כי בעיני הנושא נראה בכיוון הבריחה להחוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה_פה;568131:

נכתב ע"י יפה_פה;569048:
למה? כי בעיני הנושא נראה בכיוון הבריחה להחוצה.

חזרתי וצילמתי לפי ההוראות שלך, מעניין אם הפעם תאהבי:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;570941:
חזרתי וצילמתי לפי ההוראות שלך, מעניין אם הפעם תאהבי:)

בעיני יפה יותר.

• הוסף לסימניות
מעולה.
שתי התמונות

• הוסף לסימניות
האמת, במחשבה שניה- לא יודעת להחליט מה יותר טוב. שניהם טובים

• הוסף לסימניות
השניה יפה יותר לטעמי בגלל האלכסן היפה יותר מקצה לקצה
והמרחק הקצת יותר גדול של השרף מהפינה
אהבתי!
מוטי :)

• הוסף לסימניות
השניה מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה