אגם יפהפה באוסטריה.....

• הוסף לסימניות
האם האגם הזה מזכיר לכם את הכינרת?????????

קבצים מצורפים

• CIMG0468 (640x427).jpg
    KB 110.6 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תמונה יפה ..
נוף מדהים..
כנרת?? לא הייתי אומרת:):)
כנראה הרבה זמן לא ביקרת שם;)

• הוסף לסימניות
באמת צודקת הרבה זמן לא הייתי בכנרת...

לכן כתבתי ''מזכיר''.

• הוסף לסימניות
אתה מטייל בכל העולם?? :) :) :)
כל יום - ארץ אחרת......

הנוף משגע!

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה!!!!
איזה נוףףףףף , עוצר ת'נשימה....

אגב אולי באמת תסביר איך אתה כל יום במקום אחר?
יש לך חופשי חודשי באל על?.... :)

• הוסף לסימניות
תודה לכולםםםםםםםםםםם...

ביקשתם הסבר אז אני אסביר, חברה רק שתבינו כולה הייתי בכמה חופשות קיץ עם המשפחה

וצילמתי שם בלי סוף בכל ביקור בחו''ל אני חוזר אם למעלה מ5,000 תמונות, פשוט יש הרבה שזה המשפחה וכו' וכו'.

את האמת לא היה לי שם מצלמה מספיק איכותית בשביל לצלם תמונות

באמת מטריפות, אז זה כל הסיפור.:D:D:D:D:D

• הוסף לסימניות
משום מה מרגיש לי שהארץ שלנו יותר יפה בלי ה"רוויה" המסנוורת הזאת. מכל התמונות המפעימות (באמת) עדיין הארץ שלנו אין מתחרה לה
זה באמת נראה כאילו בחו"ל יש איזה מסכה של סאטריישן על הכל....
מבינים?

• הוסף לסימניות
ברור שארץ ישראל היא היפה ביותר בעולם אין על הארץ אני אישית הכי אוהב את הארץ ואתם יודעים למה כי בארץ אני מרגיש בבית...:D:D:D:

• הוסף לסימניות
מהמם, התמונות שלך תמיד מדהימות! עלה והצלח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה