דרוש מידע אגרון, איך אפשר להתקין?

• הוסף לסימניות
אתמול ניקיתי את המחשב, וברוב כישרון מחקתי את האגרון שהיה לי
איך ואיפה אפשר להתקין?

• הוסף לסימניות
אל תשאל פה כאילו שאלות....
לטובתך ולטובת הפורום....
טוב זה נשמע שאנשים ממש בפרנויה מהאגרון, אני לא מאמין שעדיין יש מישהו שיושב לבדוק איפה זה עדיין נמצא וכו' בגלל שהיום כל אחד יכול להשיג את זה בקלות בטלגרם (רמז...) או בטורנט וכו' אז השיח הקצר כאן על האגרון לא יגרור תשומת לב.

• הוסף לסימניות
אל תשאל פה כאילו שאלות....
לטובתך ולטובת הפורום...
????????????????????
יש משהו שאני לא יודעת?
טוב זה נשמע שאנשים ממש בפרנויה מהאגרון, אני לא מאמין שעדיין יש מישהו שיושב לבדוק איפה זה עדיין נמצא וכו' בגלל שהיום כל אחד יכול להשיג את זה בקלות בטלגרם (רמז...) או בטורנט וכו' אז השיח הקצר כאן על האגרון לא יגרור תשומת לב.
יש בעיה להשתמש או להוריד את זה?
בכל אופן, אם למישהו יש מידע ויכול לעזור לי אך פוחד משום מה לכתוב כאן, אשמח אם ישלח לי עזרה בפרטי

• הוסף לסימניות
הקישור מוביל לדיון אחר.
הגברת שם ביקשה עזרה וקיבלת בתמורה פולמוס
לא מבינה, באמת אין לכם אגרון?
איך אפשר לאכוף את זה?
התוכנה הזו רצה ויש אותה כמעט בכל בית בישראל.
תכלס',
יש למישהו איך לעזור לי?
לא אשלח לכלא אף אחד, מבטיחה!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה