כללי אגרת ברכה

• פותח הנושא if
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש צורך להוסיף/להוריד/לשנות וכו'
אשמח לשמוע גם .... וגם....

קבצים מצורפים

• שער יוסף (Custom).jpg
    KB 120.6 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
לדעתי הלא מקצועית
זה נראה מהמם
השילוב היפה של הצבעים החיים ממש מצא חן בעיניי

• הוסף לסימניות
זה מקסים עדין ויפהפה
רק מפריע לי ה"מקלות" של הכינורות (לא יודעת איך קוראים להם בשפה מקצועית).
לקח לי זמן להבין מה זה הקווים האלה ואחרי שהבנתי הם נראים לי מיותרים, הם קצת נראים כמו חיצים / חרבות ולא משתלבים בקו העדין של כל האגרת היפה.
ייש כוח!!!

• הוסף לסימניות
לדעתי מאוד יפה ומרשים.
הפריע לי רק שהעמודים לא "מונחים" טוב. אבל לא בטוח שזה כ"כ מורגש. בהצלחה!

קבצים מצורפים

• %20%20~1.JPG
    2.4 MB · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
יפה מאד אבל כמו שאמרה מרב העמודים לא יושבים טוב, תשחקי עם הפרספקטיבה
וגם הכינורות לדעתי מאד תקועים הם נראים באויר
או שתשימי אותם למטה של העמודים או שתורידי לגמרי
הרושם הכללי מאד מרשים

• הוסף לסימניות
באופן כללי זה מאוד מרשים
רק לטעמי הצבע הירוק של הענבים לא משתלב, הוא מאוד זורח.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!

כמו שאמרו, כדאי לסדר את הפרספקטיבה של העמודים, והכינורות משום מה לא מתחברים לי עם השער, אולי כי הם עם מרקם טקסטורי והשער במילויי מעבר...
ואולי כדאי להעלות את המילה ורעיתו קצת.

• הוסף לסימניות
מרשים במיוחד! ואת המילים יוסף יוסף נראה שצריך לקחת יותר למרכז.

• הוסף לסימניות
ממש יפה, נראה טוב.
הייתי מסדרת את העמודים,
ועושה משהו עם הכינורות והענבים, או ש"ישבו" יותר טוב
או מוותרת עליהם.

• הוסף לסימניות
עבודה יפייפיה ומקצועית מאד!

מלבד העמודים והכינורות שלא יושבים טוב, הייתי נותנת עוד שטח לוילון הבורדו למעלה. הצבע שלו מוסיף מאד והנוכחות שלו כרגע קטנה מדי.

• הוסף לסימניות
בעיני זה רענן ומשובב נפש. לעמודים ולכינורות לא שמתי לב :(. רק הפריעו לי שני דברים. א, משום מה רעיתו הפכה לעלומת שם. ב, הפרופורציות של הטקסט. כרגע שולטים שני גדלים וזה לא נראה טוב. הפער בין השמות לשאר הטקסט מאוד גס. את השורות 'המנהל החשוב' ו'להולדת וכו' וכדומה רצוי להגדיל וכדומה וכן לטפל ברווחים בין השורות ובגווני הטקסט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה