עזרה אג"ח ממשלות -מדינות זרות

• הוסף לסימניות
לפי ההשערות שיהיה הורדות ריבית בארה"ב ובאירופה, אז אגח ממשלתי יכול להניב תשואה זהה לתשואת מדדים מובילים עם סיכון נמוך בהרבה, (לפי דעתי לפחות ,ובפרט אחרי הירידה במחיר אגח ארה"ב,)
רק הבעיה הוא שקשה לקנות כאן,
האם מישהו יכול לעזור לייעץ אודות קניית אג"ח זר דרך בית השקעות ישראלי, (עם עמלות סבירות-עדיף)
או קרן סל כשר (מידיעה) שעוקבת אחריהם?
תודה רבה, אשמח להצעתכם ולעזרתכם

• הוסף לסימניות
לפי ההשערות שיהיה הורדות ריבית בארה"ב ובאירופה, אז אגח ממשלתי יכול להניב תשואה זהה לתשואת מדדים מובילים עם סיכון נמוך בהרבה, (לפי דעתי לפחות ,ובפרט אחרי הירידה במחיר אגח ארה"ב,)
תסביר..

• הוסף לסימניות
רק הבעיה הוא שקשה לקנות כאן,
האם מישהו יכול לעזור לייעץ אודות קניית אג"ח זר דרך בית השקעות ישראלי, (עם עמלות סבירות-עדיף)
או קרן סל כשר (מידיעה) שעוקבת אחריהם?
תודה רבה, אשמח להצעתכם ולעזרתכם
יש לך כאן
נכון לרגע זה בשורה 325

• הוסף לסימניות
תודה לך,
רציתי לדעת לדעתך האם אין עדיפות לקנות לבד, בלי דמי ניהול, ובעוד מדינות, (לדו' בבריטניה יש תשואה ממש יפה ובנוסף השטרלינג בשפל,)
וגם בנוגע לאג"ח אוקראינה שיש שם סביבות 50 אחוז תשואה כמעט לשנה, האם זה אכן כ"כ מסוכן ?
והאם יש אפשרות לקנות כאילו בארץ?
תודה לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
אני מאמין שיש כאן מי שיכלו להסביר יותר טוב,
בקצרה אנסה קצת: אם קנית אגח ל30 שנה במחיר שתקבל 5% תשואה לשנה,
אם הריבית יורד באחוז נגיד, אתה תמכור את זה במחיר שמי שקונה ממך יקבל רק 4 אחוזים לכל שנה,
וכך אתה (ואני) תרוויח אחוז לכל שנה, ס"ה 30 אחוזים ל30 שנה,
השנה צפוי בארה"ב לרדת כ0.5 אחוז,(2 פעמים רבע) ובאירופה כאחוז(4 פעמים רבע אחוז או יותר)
יש הסברים יותר מפורטים ברחבי הגוגל, ואני קורא לשאר חברי הפורום להסביר יותר בטוט"ד, אם לא הבנת,

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם הריבית יורד באחוז נגיד, אתה תמכור את זה במחיר שמי שקונה ממך יקבל רק 4 אחוזים לכל שנה,
השנה צפוי בארה"ב לרדת כ0.5 אחוז,(2 פעמים רבע) ובאירופה כאחוז(4 פעמים רבע אחוז או יותר)
יש הסברים יותר מפוטרים ברחבי הגוגל, ואני קורא לשאר חברי הפורום להסביר יותר בטוט"ד, אם לא הבנת,
מחיר האג"ח משלקלל גם את ציפיות המשקיעים לריבית הממוצעת ב30 שנה.
ובנוסף התשואה הצפויה כבר מתומחרת.

במידת מה, אתה צודק.
אבל כנראה תקבל הרבה פחות מ30% בתוך שנה.

• הוסף לסימניות
יש הסברים יותר מפוטרים ברחבי הגוגל, ואני קורא לשאר חברי הפורום להסביר יותר בטוט"ד, אם לא הבנת,
הצפי (אם יש כזה) כבר מתומחר.
סוחרים שמאמינים שהם חכמים יותר מהשוק, מתעסקים גם בזה.
הם מתעסקים בד"כ באג"ח זבל וכדו' בשביל תשואה עודפת, ולא באג"ח ממשלתי שהוא פחות רווחי.

רוב הסחורים שמאמינים ביכולות שלהם, יעדיפו להתעסק במניות ואופציות על מניות, ופחות באג"ח.
האג"ח תמיד יהיה בשביל דברים סולידיים.

• הוסף לסימניות
מחיר האג"ח משלקלל גם את ציפיות המשקיעים לריבית הממוצעת ב30 שנה.
ובנוסף התשואה הצפויה כבר מתומחרת.
נכון,
אבל גם במניות כל הציפיות מתומחרים,
עכשיו מתומחר הצפי של הורדות לשנה הבאה,
ובשנה הבאה יהיה מתומחר הורדות של שנה לאחר מכן,
יכול להיות שלא יהיה בדיוק 30 אחוז רק בשביל ההסבר נקטתי במספרים מעוגלים,
אבל בהחלט סביר יותר מ12 אחוז ובלי סיכון משמעותי, וכבר מתחרה עם המדדים המובילים,

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האג"ח תמיד יהיה בשביל דברים סולידיים.
אני הכרתי מי שעבד בתחום האג״ח בחברה עולמית וזה ממש לא רק סולידי.
בגלל ששינוי בריבית משפיע על ה״מחיר״ של האג״ח, כשיש תחזית לשינוי של כמה אחוזים (נומינלי) בריבית זה יכול גורם לשינוי ב״מחיר״ בכמה עשרות אחוזים. ובינתיים גם מקבלים ריבית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה