אדובי אודישן

• הוסף לסימניות
אולי לא שייך לפורום הזה
אבל מה יכולה להיות הסיבה שהוא מראה לי באודישן שיש כניסת סיגנל אבל לא נותן לי להקליט?
ניסיתי את כל האפשרויות בהגדרות
אבל אולי פספסתי משהו?
יש מי יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
את צריכה לחמש את הערוץ, ללחוץ על כפתור ה-R בערוץ.

• הוסף לסימניות
לחצתי אבל הוא אומר שיש בעיות של sample rate
הוא מראה לי שיש כניסה של סיגנל (אני רואה מיתרים שעולים ויורדים)
ברגע שאני לוחצת רקורד אז הוא מודיע את ההודעה הנ"ל
התאמתי את הסמפל רייט לאותה דגימה (הכרטיס קול והתוכנה זהים)
אבל עדיין יש לי צרות.

• הוסף לסימניות
את יכולה להעלות צילום?

• הוסף לסימניות
סליחה שרק עכשיו זה פשוט במוסד שאני מלמדת כי אצלי בבית הכל בסדר.
הנה שתי הודעות שונות
מה אומרים?

הוספת עדכון: כשאני מגדירה לערוץ 32HZ ההקלטה עובדת טוב
נו אבל מי מקליט ב32...

קבצים מצורפים

• שגיאה.PNG
    KB 10.5 · צפיות: 19
  • עוד שגיאה.PNG
    KB 11.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
הוא כותב שבכלל לכרטיס הקול אין כניסת חומרה להקלטה, אולי דרייברים?

• הוסף לסימניות
אני אנסה תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה