כללי אדובי אסט

• פותח הנושא PRIMA
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למעצבי האתרים שביננו,

1. למישהו יש נסיון עם קנייה של אדובי אסט?
2. אפשר לקנות את זה למרות שהתוכנה שלי לא חוקית?
3. יש את זה פרץ להורדה?
4. זה עובד גם על cs6 או רק על cc?

תודה!

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן משיהו יודע?

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב

• הוסף לסימניות
מה זה אדובי אסט?

• הוסף לסימניות
זה כלי של אדובי המיועד למעצבי אתרים.
נותן אפשרות לייצא קובץ עם כל הפרטים לבניה בHTML

• הוסף לסימניות
איך כותבים את זה באנגלית?

• הוסף לסימניות
adobe assets

• הוסף לסימניות
עוד לא התיאשתי

• הוסף לסימניות
אדובי אסטס הוא כלי מעולה בחבילת CC
שאפשר לגרור אליו קבצי פוטושופ והוא יודע לקרוא ולתת נתוני css למפתחי האתר, כגון ערכי צבע, שמות וגדלי פונטים, גודל האלמנטים וכו' וכו'.
הכלי מאד נוח, כי המעצב מעלה את הפרויקט לענן של אדובי, שולח למפתח לינק, והוא מתחבר דרך מקום העבודה שלו ויכול להיעזר בנתונים.

עד כמה שידוע לי, אין דרך להשתמש בזה פרוץ, כי יש צורך (גם לך וגם למפתח) להתחבר לשירותי הענן של אדובי, כי שם מונח הפרויקט.

מה שכן, אני ממליצה על כלי אחר, מאד פופלארי בקהילת המעצבים העולמית בשם "זפלין"
הוא עושה את אותם הדברים, בצורה מצוינת!

עד כה זה היה זמין רק למשתמשי סקצ', בתקופה האחרונה הם פתחו את זה גם כתוסף לפוטושופ
ואני ממש חגגתי :)

התוסף עובד רק על פוטושופ CC, והשירות חינמי לפרויקט ראשון.
מפרויקט שני ומעלה הוא בתשלום (לא יקר)
ניתן להוריד את התוסף מפה
ממליצה לנסות!

• הוסף לסימניות
אם אני משתמשת בפוטושופ ללא רשיון יכולה להיווצר לי בעיה?

• הוסף לסימניות
מול זפלין? לא אמורה להיווצר לך בעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה