אדובי אקרובט, ז"ל?

• הוסף לסימניות
מואיל בטובו להיפתח, ואחרי לחיצה אחת כבר לא מגיב.
יש לציין (כמובן) שמדובר בעבודה דחופההההה
אשמח לעזרת המומחים לפתרון מהיר בנושא.
1639911308080.png

• הוסף לסימניות
ניסית במחשב אחר ?
כלומר, בדקת אם הבעיה היא בקובץ או בתוכנה ?
תנסה לפתוח את הקובץ עם תוכנה אחרת - אפילו עם הדפדפן ואם נפתח - סימן שהבעיה היא בתוכנה ואז או שתתקין אותה מחדש או שתנסה לעדכן אותה ואולי זה יעזור

• הוסף לסימניות
ישר כח!
ואיך מתקינים אותה, במחילה?

• הוסף לסימניות
תתקין את הגרסה האחרונה.
יש לו בעיות עם התוכנה acrobat X ואתה שלחת לו קישור ל acrobat DC
בכל אופן @סטודיו אונליין אם אתה מעוניין באקרובט X יש לך כאן ואם אתה מעוניין באקרובט DC יש לך כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

יש סיפור על אדם צעיר שתעה ביער, ואחרי הרבה פיתולים והסתבכויות יותר עמוק ביער ועוד יותר עמוק ביער שהוא נמצא בהם ללא נפש חיה, [אולי כן אבל לא בדרגת מדבר ...] הוא רואה אדם זקן מופלג והוא שואל אותו, אתה יודע איך יוצאים מהיער ? אז הזקן עונה לו את הדרך לצאת אני מחפש כבר 70 שנה ! אבל אני יכול לפחות להגיד לך איפה וודאי אין יציאה איפה וודאי לא לנסות ללכת .

הסיפור הזה הוא משל להרבה דברים :
אני רוצה לקחת אותו בתור משל לנושא של מסחר יומי :
רוב המומחים סוברים שמסחר יומי "גם לאלו שמצליחים בו" זה עדיין פחות רווחי מהשקעה פסיבית לטווח ארוך !
ורובם מפסידים את כספם !
אבל לאלו שבכל זאת מהמרים אולי אצלם זה אחרת והם יעקפו את המדד או שהם יעשו מכה של כסף בפעם אחת ,
אולי
כדאי שהאשכול הזה יהיה תועלת עבורם מה וודאי לא לעשות, מאיזה צורת מסחר וודאי להתרחק ,
הרי כל פעם שעולה כאן אשכול יש כמה שאומרים שהם הצליחו [רובם זה ממסחר לתקופה קצרה ויכול להיות להם הפתעות בהמשך הדרך ...] אולי כדאי שהם יועילו בטובם לתת מניסיונם לאחרים בעיקר מה לא לעשות ! וקצת מה כן לעשות.

אשמח שהאשכול יעלה על אף שמדובר על מסחר יומי.
ושוב אני מדגיש !
רוב המומחים סוברים שמסחר יומי "גם לאלו שמצליחים בו" זה עדיין פחות רווחי מהשקעה פסיבית לטווח ארוך !
ורובם מפסידים את כספם !
מה עושים?
איך אני עולה על הגורם לזה?
מדי שבוע הוא מעלה חום למשך יומיים-שלושה, נשאר איתי בבית עוד יום כי כמובן אי אפשר לחזור למטפלת לפני 24 שעות בלי חום,
שלושה ימים נוספים שקט, ואז- שוב! ואנחנו בסרט הזה כבר חמישה שבועות.
הייתי אצל שלושה רופאים שונים בקופה, כל פעם מחדש אני שומעת את האבחנה ה'מפתיעה'- וירוס, חכו בבית יומיים עד שהחום יירד.
בפעם האחרונה דרשתי בדיקות דם, נשמע לא הגיוני שילד נדבק בתדירות כזו בווירוסים ויותר סביר שיש פה משהו שלא מטופל ומתפרץ שוב ושוב.
הרופא הואיל בטובו לתת הפניה לבדיקה, אבל אמר מראש שגם אם יראו מדדי דלקת זה לא אומר כלום מבחינתו, ולפני חמישה ימי חום אין מה לבדוק אם מדובר בחיידק. אז ב"ה לא הגענו לחמישה ימים, ואחרי יומיים הילד חזר לעצמו.
היום הוא קם שוב עם חום גבוה, ערכנו בדיקה ובתוצאות אני רואה שה-PCR עומד על 28.1, ובנוסף יש עוד ערכים חריגים:

1766585415488.png
1766585452130.png

יכול להיות שבאמת מדובר רק בווירוסים חולפים?
או שיש כאן משהו שמחייב בדיקה יותר מעמיקה?
מציינת שהילד מעט משתעל, לא בצורה חריגה, ומאד מנוזל ומלא ליחה כבר תקופה ארוכה.
אשמח מאד לעזרה מהמנוסים, תודה מראש!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה