אדובי אקרובט

• הוסף לסימניות
א. באדובי רידר, תחת תפריט קובץ יש אופציה של "צור PDF באופן מקוון" כשלוחצים שם נפתח תפריט צידי שנותן אפשרות לבחור קובץ כלשהו להמרה ל-PDF, אבל כשאני לוחץ "המר" הוא מבקש ממני להרשם, אוקיי, אני לוחץ על "הירשם כעת" ומובל היישר אל העמוד הזה, אבל כשאני בוחר מסלול אני מועבר לחנות המקוונת של אדובי ישראל - כאן, ושם אין זכר לאופצייה לרכישת המנוי שלכאורה הוא נפרד ואינו מצריך רכישת תוכנה, ומיועד רק להמרת קבצים ולחיבור קבצי PDF מרובים לקובץ אחד.

מישהו יודע על זה משהו?!

ב. אני שוקל רכישת תוכנת אדובי אקרובט.
1. באתר של אדובי יש אופציה בבחירת שפה או 'אנגלית' או 'זמין בעברית'. האם התוכנה היא בעברית מלאה? ז"א כל התפריטים, החלונות ובקיצור הכל?

2. בהוראות ההורדה כתוב שיש צורך בחיבור אינטרנט מהיר, מה זה אומר?

3. כשאני רוכש תוכנה של אדובי, מהי המדיניות לגבי התקנה נוספת, למשל אם אני מעוניין לפרמט את המחשב, יש לי אפשרות להתקין את התוכנה שוב?

4. האם זה הגיוני שגודל הקובץ להורדה הוא רק בגודל של 501 MB?

• הוסף לסימניות
מישהו? לאף אחד פה אין ניסיון עם אקרובט?!

• הוסף לסימניות
לגבי ב' 1) אקרובט בעברית עובד מדהים חוץ מבאג אחד ומעצבן שלוקח לתכנה זמן להיטען ביררתי את הענין ואמרו לי שזה קשור לגירסה בעברית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;899782:
לגבי ב' 1) אקרובט בעברית עובד מדהים חוץ מבאג אחד ומעצבן שלוקח לתכנה זמן להיטען ביררתי את הענין ואמרו לי שזה קשור לגירסה בעברית

אז הכל בעברית ללא יוצא מן הכלל?

• הוסף לסימניות
כדאי מאוד שתברר אם הכל בעברית. יכול להיות שיש "תומך עברית" אבל התפריטים לא בעברית.

לי יש עברית מלאה כולל הכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;900103:
כדאי מאוד שתברר אם הכל בעברית. יכול להיות שיש "תומך עברית" אבל התפריטים לא בעברית.

לי יש עברית מלאה כולל הכל.

ואיך ואיפה רכשת את התוכנה?

בנוסף, שמעתי שמגרסה 11 (XI) אין עברית מלאה, מישהו יודע משהו?

• הוסף לסימניות
בקשר לא' אם אתה מנסה להפוך קבצים ל PDF או לחבר כמה קבצים יחד יש שיטה נוספת דרך אקרובט
על איזה cs אתה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIC.MIS;900277:
בקשר לא' אם אתה מנסה להפוך קבצים ל PDF או לחבר כמה קבצים יחד יש שיטה נוספת דרך אקרובט
על איזה cs אתה?

כרגע יש לי רק reader.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Yisrael;900268:
ואיך ואיפה רכשת את התוכנה?

בנוסף, שמעתי שמגרסה 11 (XI) אין עברית מלאה, מישהו יודע משהו?

גם אני שמעתי כך. יש לי גירסה 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה