כללי אדובי בעברית ?! תמיכה

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע איכן ניתן לדבר עם אדובי ישראל בעברית ?
במספר 1809344217 עונים רק באנגלית ...
רוצה לרכוש את cc ולא אפרו לי לשלם באשראי דרך האתר , האם מישהו יודע מה לעשות ?

• הוסף לסימניות
כשיש לי בעיה עם תוכנות וכד׳ של אדובי אני יוצרת איתם צ׳אט (כמובן בעזרת תרגום גוגל) והם עונים לי, הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
תודה . לגבי רכישה cc האם אני חייבת לדבר איתם או שיש דרך תשלום באתר ?
כי כשמלאתי את הפרטים של האשראי , זה העלה הודעה שלא ניתן לשלם אני בדרך! זו ...

• הוסף לסימניות
תנסי לרכוש דרך אריג'נט או סוכן מקומי אחר

• הוסף לסימניות
אריג׳נט מטפלים באדובי cc ?

• הוסף לסימניות
לפי האתר שלהם נראה שהם מוכרים CC

• הוסף לסימניות
דברתי איתם , אין להם קשר יותר עם אדובי .

• הוסף לסימניות
"הן כוללים תווים במקרה תחתונים ועליונים"
זה מה שכתוב לי בתהליך רישום של תמיכה באתר ברגע שאני בוחר PASSWORD
מה לא בסדר? כתבתי גם מספרים וגם אות אחת באנגלית מה חסר עדיין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביחי בס;1980821:
"הן כוללים תווים במקרה תחתונים ועליונים"
זה מה שכתוב לי בתהליך רישום של תמיכה באתר ברגע שאני בוחר PASSWORD
מה לא בסדר? כתבתי גם מספרים וגם אות אחת באנגלית מה חסר עדיין?

תרגום גרוע של גוגל טרנסלייט

בכל מקרה מה שכתוב שם זה שהסיסמה צריכה לכלול לפחות אות אחת גדולה ואות אחת קטנה וכמדומני שצריך גם לפחות ספרה אחת, וכמובן כל זה חייב להיות במספר מינימלי של תווים שאינני זוכר אותו, אך בוודאי שיותר משלושה תווים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה