אדובי מפשלת בצבעים

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם מתאים לפורום פה,

אבל אולי מישהו נתקל בתופעה-
המסך שלי מכויל, הצבעים בכל התוכנות מדהימים ומדויקים.
כמעט ולא נתקלתי בתופעות של זיופים בצבעים בין המסך להדפסות וקבצים.
אבל לאחרונה רק בתוכנות אדובי, הצבעים יוצאים כהים מאד ועכורים.
(כבר במסמך עצמו, ובסגירה נהיה יותר גרוע)

יש הסבר לתופעה?
יתכן שבשאר התוכנות והאפליקציותבמחשב הצבעים מוצגים מושלם ורק אדובי מעכירה לי גוונים??
איך מסדרים את הבעיה?

תודה על כל עיצה

• הוסף לסימניות
אבל למה עד היום הצבעים היו מדויקים ופתאום אדובי מכהה אותם?

אף אחד לא נתקל בתופעה?

• הוסף לסימניות
תהיי בטוחה שהבעיה זה אצלך ולא אצל אדובי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1447774:
תהיי בטוחה שהבעיה זה אצלך ולא אצל אדובי.

לגמרי אצלי. אין ספק
אני רק מנסה לאתר איפה הבעיה
כי המסך מראה צבעים טובים בכל תוכנה ומצב מלבד בקבצים הנפתחים בתכנות אדובי....

:confused::confused::confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמהart;1447840:
לגמרי אצלי. אין ספק
אני רק מנסה לאתר איפה הבעיה
כי המסך מראה צבעים טובים בכל תוכנה ומצב מלבד בקבצים הנפתחים בתכנות אדובי....

:confused::confused::confused:
כנראה השתנה איך דהוא איזה פרופיל צבע אצלך

• הוסף לסימניות
איך מגיעים לפרופילי צבע?
זה קשור לכל החבילה של אדובי ולא לכל תוכנה בנפרד?

לא שייך לעבוד ככה :mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה